Translate

понеделник, 1 ноември 2021 г.

Само онлайн от Теленор NOKIA XR20 5G 128GB със 150 лева отстъпка

 

 

От 1 до 18 ноември всички частни и бизнес клиентите на Теленор България могат да се възползват от онлайн отстъпка от 150 лева за функционалния NOKIA XR20 5G 128GB с въвеждането на промокод ONLINE150.

NOKIA XR20 е оборудван с AndroidTM 11, изключително здрав дисплей Corning® Gorilla® Glass Victus™, изчистен, елегантен и подсилен корпус изработен по военен стандарт, мощни високоговорители с аудио технология OZO Playback, двойна основна камера с 48 MP сензор и 13 MP ултра широкоъгълен сензор, супер стабилизация и други приятно изненадващи екстри. Производителят подсигурява и високо ниво на обслужване с гарантирани актуализации на операционната система в следващите 3 години, ежемесечни актуализации на сигурността за период от 4 години и не на последно място еднократна безплатна подмяна на екрана през първата година в случай на счупване. При абониране на план за мобилни услуги Тотал+ или Тотал Макс на Теленор, NOKIA XR20 е подготвен да ти разкрие и възможностите на 5G мрежата.

Освен атрактивната отстъпка, Теленор предлага и безплатна доставка до всяка точка в страната.

Пълна информация за това и други предложения на онлайн магазина на Теленор е достъпна на www.telenor.bg, чрез безплатно обаждане на телефон 0800 900 55 в делнични дни между 9:00 и 18:00 часа, както и във всички магазини на оператора.

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар