Translate

неделя, 31 октомври 2021 г.

24 Kitchen - Джейми Оливър: Заедно

Премиера: 01 ноември 2021 г. от 13:00 ч.

Излъчване: Всеки понеделник от 13:00 ч.

 

 

Присъединете се към Джейми, който ни поднася сензационна храна за различни поводи и ни помага да направим събиранията ни с близки и приятели изключително специални. 

Джейми се завръща с ново предаване, в което фокусът е върху трите му любими неща: семейството, приятелите и храната. Във всеки изпълнен с рецепти епизод, той ще ни кани в кухнята, за да поднесе забавни идеи за храна, подходяща за всякакви събирания и срещи. Ще представи примамливо прости ястия, с които можете да удивите приятелите си, без да се налага да прекарвате часове в кухнята. Обединявайки цяла гама от свежи, нови идеи за чудесно барбекю, перфектен пикник, пикантна тако вечер, оригинален и неангажиращ брънч или изключително угощение с къри, Джейми разполага с всички нужни рецепти, съвети и трикове за незабравимо изкарване.

Той празнува изкуството да бъдем заедно и създава усещане за специален повод без стрес. Има елементи, които лесно се подготвят предварително, а докато гледате тази вдъхновяваща кулинарна поредица, ще се чудите как някога сте готвили без експертните трикове, представени в нея.

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар