Translate

петък, 1 октомври 2021 г.

Изследване на метавселената от комфорта на дома с LG

Телевизорите LG 4K HDR Smart OLED TV, разполагащи с функции от най-ново поколение, осигуряват невероятно виртуално преживяване

 

 

Динамичното развитие на технологиите неминуемо промени начина ни на живот. Живеем във време, в което можем да се разхождаме по улицата, придружавани от митични същества, a анимациите изглеждат по-реални от всякога. Обогатената реалност /AR/, виртуалната реалност /VR/ и смесената реалност /MR/ ни потапят в безгранично пътешествие. Ролята на разширената реалност /XR/ в съвременния свят става все по-значима и по всичко личи, че в обозримото бъдеще тя ще се превърне в неизменна част от ежедневието ни.

Иновативната серия телевизори OLED от LG прави пътуването из необятната метавселена още по-достъпно. То вече е възможно дори от комфорта на дома ни. LG 4K HDR Smart OLED TV се предлага в 77- и 83-инчов вариант и е продукт от ново поколение. Функцията LG ThinQ позволява едно още по-умно управление на телевизорите, което гарантира интелигентно преживяване като никое друго.

Телевизорите извеждат гейминг маратоните на съвсем ново ниво, осигурявайки време за реакция от 1 ms, кристално чиста картина и невероятно силен процесор. Чипът α9 AI Gen4 от 4-то поколение 4K използва алгоритми за дълбоко обучение, за да анализира и оптимизира съдържанието. Моделите C1 и G1 от серията OLED на LG са първите телевизори в световен мащаб, които поддържат Dolby Vision® HDR при 4K 120Hz за игри и са сертифицирани като HDMI 2.1., което предотвратява размазването и трептенето на картината, осигурявайки още по-плавно гейминг изживяване.

Управлението на настройките на игрите е още по-удобно благодарение на оптимизираните настройки за игри от разнообразни жанрове. Те дават възможност още за превключване на технологиите VRR, NVIDIA G-SYNC и AMD FreeSync™. С помощта на характеристиките от най-ново поколение OLED серията от LG позволява на геймърите да се потопят в един несравним виртулен свят, който им позволява да развиват своята креативност по най-добрия начин.

Телевизорите LG 4K HDR Smart OLED TV притежават още впечатляващ футуристичен дизайн, както и самоосветяващ се дисплей със “self-lit” пиксели. Контрастът е поразяващо силен, а черният цвят е повече от перфектен заради липсата на задна подсветка при OLED телевизорите на LG. В резултат картината е ясна, а цветовете са ярки и 100% верни с оригиналните, според института Intertek във Великобритания.

Серията OLED TV дава възможност на потребителите да се потопят в развлекателната онлайн платформа Google Stadia. Услугата за игри в облак в реално време предоставя набор от игри без нуждата от допълнителен хардуер. Геймърите могат също лесно да получат достъп до Twitch - водеща платформа за стрийминг на живо, чрез която социализацията в гейминг средите е по-лесна от всякога. Всичко това става възможно благодарение на Wi-Fi 6, който осигурява още по-бързи скорости.

Телевизорите LG 4K HDR Smart OLED TV създават един екстремен реализъм и уникално по рода си изживяване. С иновативните си дизайни и невероятни функции серията OLED прави пътуването в метавселената достъпно за всеки потребител.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар