Translate

вторник, 7 септември 2021 г.

Освободи място за новото с eMAG

Връщаме стар уред и получаваме ваучер за пазаруване до 50 лв.

 

 

До края на месец септември всички желаещи могат да върнат старите си електроуреди в шоурума на
eMAG в
столичния „Сердика център, ниво 0, и да получат ваучери за купуване на нови на стойност до 50 лв. Кампанията е част от усилията на онлайн ритейлъра за подпомагане опазването на околната среда, като събраните уреди ще бъдат предавани на специализирана организация за оползотворяване на електронно и електрическо оборудване.

eMAG за първи път провежда подобна инициатива в България и с нея не само помага на потребителите да рециклират правилно старите си електроуреди, но и дава ваучери, които се приспадат от покупната цена на нови продукти. Няма изискване уредите да са били закупени от eMAG и могат да се връщат стари продукти от повече от една категории – телевизори /срещу ваучер на стойност 50 лв./, лаптопи /ваучер за 50 лв./, настолни компютри /ваучер за 50 лв./, монитори /ваучер за 30 лв./, малки домакински електроуреди /ваучер за 30 лв./, таблети /ваучер за 15 лв./ или електроуреди от категорията „Лична грижа“ /ваучер за 10 лв./. Пълен списък с продуктите, включени в кампанията, може да се види тук.

След като върнат старите си електроуреди в шоурума на eMAG в София, участниците могат да използват своите ваучери веднага или да ги получат на имейл адреса си. Ваучерите са с период на валидност 15 календарни дни, считано от деня на получаването им, като ще се изпращат на електронните адреси веднъж в седмицата /всеки понеделник/ за всички натрупани връщания за предходните 6 дни.

Ваучерите може да се използват само за покупка на продукти, предлагани от eMAG, и ще важат за покупка на уред от същата категория и вид, като уреда, който е бил върнат. Те могат да се комбинират с други отстъпки и промоции на онлайн търговеца.

С пълните правила на кампанията „Освободи място за новото с eMAG” може да се запознаете тук.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар