Translate

понеделник, 6 септември 2021 г.

24Kitchen – В кухнята на шеф Марк Мориарти, сезон 1

Премиера: 15 септември 2021 г. от 13:00 ч.

Излъчване: Всяка сряда от 13:00 ч.

 

 

Отличеният с награди световноизвестен готвач Марк Мориарти е тук с новата си поредица „В кухнята на шеф Марк Мориарти,“. Когато не се труди усилено в някои от най-добрите ресторанти със звезда Мишлен в Ирландия, Марк най-много обича да приготвя ежедневни ястия в собствената си кухня.

През последната година всички сме готвили у дома повече от всякога и Марк не е изключение. Той използва ресторантьорските си умения и си припомня трикове от домашната кулинария, за да създаде невероятни ястия за всеки ден, които можете да приготвите вкъщи. В тази поредица Марк ще се съсредоточи върху рецепти, от които всички се нуждаем след годината, която прекарахме, и тъй като сега всички сме малко по-активни, разчитаме на добра храна, за да допълни картината.

Марк ще представя поредица от четири лесни за изпълнение рецепти, обединени от една обща тема, например месо, паста и др. Желанието му е да ни въоръжи с нов репертоар от домашни ястия и няколко прекрасни десерта за сладък завършек.

Тази поредица е посветена на добрата храна, приготвена с достъпни съставки, на която ще искате да се наслаждавате отново и отново.


Няма коментари:

Публикуване на коментар