Translate

сряда, 28 юли 2021 г.

Най-компактната тонколона на LG предлага изключителен звук на любителите на киното и музиката в целия свят

Перфектна за малки пространства, LG Eclair се отличава с потапящ Dolby Atmos звук и силен бас с ниска вибрация

 

 

LG Electronics /LG/ обяви лансирането на тонколоната LG Eclair /модел QP5/, най-компактният модел досега. Продажбите на продукта  стартират от пазара в Северна Америка, а след това и от други региони по света. Като носител на наградата CES Innovation Award за 2021г., тази тонколона е изключително подходяща за съвременния начин на живот, благодарение на елегантния си компактен дизайн, който се вписва добре в ограничени пространства, като същевременно доставя завладяващ звук.

Въпреки компактните си размери, LG Eclair осигурява мощна производителност с поддръжка на Dolby Atmos® и DTS: X, като същевременно не притеснява хората в съседните помещения, благодарение на ниския си вибрационен басов субуфер. С размери само 296 x 59,9 x 126 мм - едва една трета от ширината на най-малката досега 3.1.2-канална тонколона Atmos на LG, SP8YA - LG Eclair се отличава с изтънчен овален дизайн и плат от трико в класически черен или бял цвят, които се съчетават безпроблемно с всеки съвременен интериор .

Усъвършенстваната, 3.1.2-канална система на LG Eclair с безжичен субуфер използва настройката и технологията на Meridian Audio, за да осигури изключителни детайли и пространственост. Технологията

Meridian’s Horizon смесва двуканално стерео съдържание в завладяващо многоканално аудио, за да достави по-широка звукова сцена за наистина потапящо изживяване при слушане с тонален баланс, който е автентичен с оригиналния запис.

LG Eclair предлага подобрено изживяване при гледане, благодарение на 4K поддръжка, която позволява на зрителите да се насладят на зашеметяващо 4K и HDR съдържание, включително Dolby Vision в своите любими стрийминг услуги. Нещо повече, адаптивният LG AI Sound Pro анализира възпроизвежданото съдържание и автоматично прилага най-добрите настройки на звука в зависимост от това на кой жанр съдържание се наслаждава потребителят, независимо дали това са новини, музика или кино.

LG Eclair не просто кара звука да оживее, но също така е проектиран с мисъл за удобство, изисквайки по-малко кабели, без да се жертва качеството на звука. Това е възможно, тъй като подсилената поддръжка на аудио връщащ канал /eARC/ позволява предаване без загуби на 5.1-канален, 7.1-канален и потапящ звук като Dolby Atmos и DTS: X на съвместими телевизори. Притежателите на LG телевизори от 2021г, също могат да се възползват от автентичен и чист звук с TV Sound Mode Share, който съчетава процесорната мощ на най-новите α /Alpha/ AI процесори на LG и AI Sound Pro, за да разкрие богати нюанси от източника на съдържание.

Освен звуковите характеристики, LG създава Eclair не само за да подобри изживяването у дома, но и за да намали въздействието му върху околната среда. Това усилие води до признаването на LG Eclair като екологичен продукт от SGS Société Générale de Surveillance SA в Швейцария.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар