Translate

вторник, 29 юни 2021 г.

Новите модели LG OLED телевизори и функцията Sports Alert

Технология за известяване показва резултатите на любимите ви отбори в реално време

 

 

Най-новите модели LG OLED телевизори вече могат да бъдат намерени и на българския пазар. Те притежават уникална технология с милиони самосветещи пиксели, които дават възможност за наистина поразително качество на картината и за голям брой възможности за дизайн. Именно с това LG OLED телевизорите се отличават от традиционните LED модели, които са ограничени от технологията със задна подсветка.

Вниманието на феновете на спорта е привлечено от новите LG OLED телевизори. Моделите притежават Sports Alert – функция за известяване за спортни събития, което ви уведомява преди, по време на и след игрите. Тази опция е особено важна за месеца на Евро 2020 - така никога повече няма да съжалявате, че сте пропуснали важните срещи на любимите си футболни отбори, дори ако гледате друго съдържание.

Опцията е налична и при телевизора LG OLED OLED83C11LA, благодарение на който няма да пропуснете нито един детайл от спортните срещи - усъвършенствана технология за обработка на движението намалява замъгляването, за да предостави по-плавно действие и по-голяма яснота на образа при гледане.

Конзолните игри също придобиват нов вид, благодарение на LG OLED телевизорите – те са способни да осигурят време за реакция от 1 милисекунда, а поддържането на VRR, ALLM и eARC съответства на най-новите спецификации HDMI 2.1. Тези функции дават възможност за гледане на бързодвижещо се съдържание с по-висока разделителна способност и плавна, синхронизирана графика, което осигурява по-реалистично изживяване и по-добър шанс за победа.

Дисплеите на LG OLED телевизорите са със 100% предаване на цветовете, което е потвърдено и от глобалната агенция за тестване Intertek. Това означава, че цветовете, които виждате на екрана, съответстват изцяло на тези на оригиналното изображение. Така всичко, което гледате, изглежда така както е предвидил създателят му.

Пълен цветови обем се постига с технологията за възпроизвеждане на цветовете. LG OLED може да изобрази 100% спектъра DCI-P3 в 3D цветно пространство, което покрива пълния диапазон на яркост на телевизора. Така цветовете остават живи и реалистични с пълна наситеност, независимо колко ярко или тъмно е изображението.

Любителите на киното могат да се насладят на съдържанието на Netflix, Apple TV и Amazon prime video и да избират от най-новите филми, сериали, документални филми и спортни събития на живо на едно място. Функцията Dolby Vision IQ регулира интелигентно настройките на картината на база на съдържанието, жанра и околната обстановка, докато Dolby Atmos предоставя многоизмерен съраунд звук.

FILMMAKER MODE™ пък изключва плавността на движението, като в същото време запазва оригиналните съотношения на екрана, цветовете и кадровите скорости.

А за да се потопите максимално в действието, чрез обучаване от повече от 17 милиона звукови даннови точки специален процесор идентифицира гласове, ефекти и честоти, за да оптимизира звука в съответствие с аудиожанра. Новата характеристика „Автоматично изравняване на силата на звука“ поддържа постоянни нива на гласовете при различните типове съдържание.

Освен всички характеристики, няма как да бъде пропуснат и невероятният дизайн на телевизорите. Моделът LG OLED OLED77G13LA е истинско произведение на изкуството, а невероятно тънкият му дизайн кара всеки дом да прилича на галерия. Той може да бъде монтиран плътно до стената или да бъде поставен на специалната Gallery стойка.

LG OLED телевизорите съчетават всички необходими функции, които пренасят в света на киното, спорта и изкуството. Освен това, те са създадени и с грижа към природата с минимален риск от опасни емисии.

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар