Translate

вторник, 29 юни 2021 г.

Новите монитори LG Ergo предлагат пълно движение на дисплея и перфектна позиция на екрана

 

 

Най-новите LG монитори с ергономични стойки предлагат пълно движение на дисплея, което следва
перфектно нивото на очите. Увеличената гъвкавост на стойката Ergo предлага разширена ергономична настройка, която осигурява перфектна позиция на екрана за по-удобна и устойчива работа на потребителя. Благодарение на нея, мониторите могат да се разгъват и прибират до 180 мм, да се завъртат на 280˚ и да се наклоняват с 25˚.

Един от най-впечатляващите модели е 34-инчовият монитор LG UltraWide™ 34WN780-B. Той предлага повече пространство за работа - UltraWide™ QHD eкранът му е с резолюция 3440x1440 и съотношение 21:9, което го прави перфектен за наблюдаване на големи обеми видеоматериали за редактиране и множество аудио добавки и ефекти, които могат да се показват моментално.

Този монитор отговаря на промишления стандарт HDR10 за висок динамичен обхват на база на цветова гама sRGB 99%, като поддържа специфични нива на цветовете и яркостта, което дава възможност на потребителите да се наслаждават на дълбоко въздействащите цветове на съдържанието.

Моделът е изключително подходящ за хората, които прекарват дълги часове пред екрана – синята светлина е намалена, за да спомогне за редуцирането на умората на очите. Режимът за четене създава екран с температура на цвета, подобна на този на хартията, осигурявайки оптимални условия.

Мониторът LG Ultragear™ 27GN880-B е с невероятна мощност, която преобръща представите на всяка игра. Той има скорост на опресняване от 1 милисекунда, което е сравнимо с TN скоростта. По този начин моделът предлага минимално остатъчно изображение и малко време за реакция, което осигурява изцяло нова ефективност при игрите.

Мониторът поддържа широк цветови спектър - 98% от цветовата гама DCI-P3, като предава цветовете с висока прецизност, за да бъдат възпроизведени с HDR10, давайки възможност за потапяне в реалистична визуална среда. Независимо от това от коя страна на бойното поле са, геймърите изпитват чувството, че са в центъра на действието.

Високата скорост от 144 Hz им дава възможност да видят по-бързо следващия кадър и увеличава плавността на изображенията. Така геймърите могат да реагират бързо на действията на противниците и да се прицелват по-лесно. Мониторът 27GN880 е тестван от NVIDIA и официално е потвърден за съвместим с G-SYNC®, като премахва трептенето и накъсването за по-гладко и по-бързо игрово изживяване.

Мониторът LG UltraFine™ 27UN880-B е с 27-инчов 4K IPS дисплей, който осигурява комфорт за очите при работа, като намалява изместването на цветовете при гледане от различни позиции. С sRGB 99% и VESA DisplayHDR400, той предоставя впечатляващо качество на картината във формат 16:9 и резолюция 3840x2160.

Компактният дизайн на този модел му позволява да заема много малка част от повърхността на бюрото, а също така допринася и за по-лесен монтаж само с едно щракване. Решението „USB-C един кабел“, предлагано от 27UN880, помага на потребителите да намалят безпорядъка на работното място, като предоставя ясен 4К екран, мощност /до 60W/ за зареждане на лаптоп и прехвърляне на данни чрез един кабел.

Всеки един от трите модела LG монитори предлага несравнимо удобство, изключително качество на картината и ергономичен дизайн, подходящ за всички, чиито професии за свързани с прекарване на голяма част от времето пред екрана.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар