Translate

понеделник, 18 януари 2021 г.

Ирен Кривошиева влиза в ролята на лекар в най-новия сериал на bTV „Белези“

Режисьорът Виктор Чучков-син се присъединява към екипа на продукцията

 

 

Снимките на най-новия сериал на bTV „Белези“ продължават вече трети месец. Участие в него ще  вземат едни от най-популярните театрални и кино звезди, които ще  разкажат за зрителите истории за изгаряща любов, заплетени семейни отношения и дълбоко пазени тайни. Част от уникалния каст в семейната драма е и обичаната българска актриса Ирен Кривошиева. Като част от екипа, реализиращ продукцията пък, вече е и носителят на редица престижни награди за своята работа - режисьорът Виктор Чучков – син. 

Ирен Кривошиева влиза в ролята на Мария, доктор по професия, живяла много години в Америка. Според актрисата много черти от характера на образа ѝ съвпадат и с нейния личен. „Сякаш ролята е писана за мен. Мария има син лекар по професия, както е и в моя живот. Тя се връща от Америка и се установява тук, грижи се за своя син така, както аз го правя за моя собствен“. С усмивка на уста Ирен споделя още, че би се радвала образът на Мария да бъде така разгърнат, че да може всеки ден да е на снимачната площадка. 

„Изпитах страхотно вълнение в първия ми снимачен ден, все пак не съм снимала близо 10 години. Впечатлена съм от високото ниво на професионализъм на екипа, от отношението към нас актьорите и от начина, по който се работи с нас. Темпото е много бързо, но винаги и на първо място се обръща особено внимание върху поведението и характера на образите“, споделя Ирен Кривошиева. 

За „Белези“

 

„Белези“ ще пренесе зрителите в многопластовия свят на едно българско семейство, белязан от любов, омраза, трудни решения и видимо непосилни за приемане последици. Сериалът ще повдигне завесата за сложността на вътрешно-семейните отношения и ще застъпи вечни лични и житейски теми - кога трябва да защитаваш любовта си, кога трябва да направиш компромис, какъв е личният ти житейски избор за това какъв човек си и искаш да бъдеш.

Семейната драма събира едни от големите имена в киното и театралния свят у нас. Основна линия в сюжета е историята на сестрите Надежда и Вера, а в техните роли ще видим актрисите Анастасия Лютова /Надежда/ и Вера Йорданова /Вера/. Изключително силното актьорско присъствие включва Пенко Господинов /Боян/, Валентин Ганев /Стоян/, Ирен Кривошиева /Мария/, Клементина Фърцова /Радост/, Иво Аръков /Никола/, Стоян Радев /Веселин/, Албена Колева /Гинка/, Ирина Атанасова /Силвия/, Балена Ланджева /Неда/, Матей Митев /Боби/ и други. Режисьори на „Белези“ са Драго Шолев, Станислав Тодоров – Роги, Петър Крумов и Виктор Чучков - син. Изпълнителен продуцент е компанията Midwest.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар