Translate

понеделник, 18 януари 2021 г.

2G X MADMAN- музикалната инвазия на силните момчета

Българските изпълнители, живеещи в Лондон издават „Помня“ и дават старт на канала - The Bulgarians official

 

 

Силно присъствие, безапелационен ритъм, актуален саунд, без излишни рими и слаби кадри… Създателите на „London“  и „24/7“ пускат едно брутално парче, запечатано с мъжката им дума и обещанието: „помня“!

YouTube “ПОМНЯ“

2G X Madman избират „Помня“ за стартов сингъл от предстоящ албум, като позицията е емблематична. С текста и видеото си парчето е като музикална биография не само за Светослав-2G и Марио-Madman, но и за всички бунтари в хип хопа, които могат да направят разликата между преди и сега.

С „Помня“ българските рапъри, живеещи в Лондон, загряват за поредица от хитове, които ще се пускат от YouTube канала The Bulgarians official. „Линиите са различни- разказват музикантите- има тежки, по-леки, разнообразна тематики, но държим на стила си и следваме нашата линия.“

Пред финал е и албумът с 12 чисто нови трака и обещанието парчетата да се харесат както на твърдата им фен база, така и на почитателите на модерните течения в рапа.

За музикалната продукция 2G X Madman работят с Kolev, а обработката на парчетата е поверена на D-Zasta и Nu Gen Studios London. Интересно е, че във въпросното студио работят известни имена от UK сцената като Stormzy, Giggs, Don Jagga, Keskin и много други. С някой от тях вече е осъществен контакт за бъдещи проекти, като целта на групата е не само пазара в България, но и този на Острова… независимо от българския език, който - както казват момчетата - не е пречка става ли въпрос за vibe.

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар