Translate

сряда, 20 януари 2021 г.

Албена Колячева оглави корпоративните връзки на Нестле България

 

 

считано от януари 2021 година, съобщиха от швейцарския хранителен гигант.

Нейната професионалната кариера е тясно свързана с Нестле, започвайки кариерното си развитие в компанията през 2007г. Началото на кариерата ѝ започва като част от екипа на световноизвестната марка MAGGI®. Тя отговаря за развитието на портфолиото и комуникацията на бранда на българския пазар. През 2012г тя работи и в централата на Нестле във Веве, Швейцария, по време на която разширява отговорностите си за определена продуктова група в глобален аспект. След завръщането си отново поема дейностите по MAGGI®, свързани с развитието на продажбите на категорията в различните канали.

През 2018г Нестле България става част от Нестле Югоизточен пазар, в рамките на който Албена поема роля за определени продуктови групи на марката MAGGI® в географския регион. След кариерно установяване в маркетинга, през 2020г преминава в отдел „Комуникации“, където отговаря за дигиталното маркетиране на Нестле продуктови категории отново в целия регион.

„Общата ни цел и мисия, именно да подобрим качеството на живот на хората и да допринесем за по-здраво бъдеще, затвърждава и стимулира кариерния ми път в Нестле. Вярвам, че всеки един от нас може да допринесе за едно по-добро бъдеще и се старая това да се отразява във всеки един аспект на моята работа. Развълнувана съм да поема по този нов път в кариерното ми развитие и вярвам, че заедно с целия екип ще успеем да затвърдим и продължим успешните инициативи в България“, сподели Албена.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар