Translate

вторник, 5 януари 2021 г.

Посланикът на Израел г-н Йорам Елрон се включи в благотворителната акция на "Аз обичам България"

Инициативата е част от благотворителния проект „Храна за хората в нужда“

 

 

Посланикът на Израел в България Йорам Елрон, се включи лично в раздаването на хранителни продукти, за да покаже своята съпричастност и подкрепа за нуждаещите се преди празниците. Той бе заедно и с президента на Търговска камара България-Израел /BCCBI/ – Авиноам Катриели, основен организатор на благотворителната кампания.

Акцията бе в рамките на благотворителния проект „Храна за хората в нужда“. Организатори на инициативата са Търговската камара България-Израел, БЧК, Mall of Sofia и организацията „Аз обичам България“, а проектът е част от кампанията „Защото сме хора“. 

За да допринесат за едни по-светли празници, доброволци от различни организации раздаваха основни хранителни продукти на обособено място пред входа на Мол София /бул. Александър Стамболийски/.

Като част от инициативата, бе организиран специален транспорт до домовете на нуждаещите се, които не могат да се придвижат до мястото на раздаването.

Каузата „Храна за хората в нужда“ стартира на по-рано тази година на 14 ноември, като всеки желаещ да я подкрепи, можеше да направи това като закупи пакетирани продукти от публикуван онлайн списък и ги достави до събирателния пункт в Mall of Sofia. Благодарение на голямата обществен подкрепа, която благотворителната инициатива получи и огромния брой дарени продукти, раздаването на събраните храни ще продължи и след празниците.

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар