Translate

сряда, 16 септември 2020 г.

Маските от първи сезон се завръщат на сцената на „Маскираният певец“


Първи под прожекторите ще излезе Рицарят

Поредна изненада очаква феновете на „Маскираният певец“ този сезон - любимите маски от първи сезон на предаването се завръщат. Всяка събота на сцената на най-мистериозното шоу в ефира на NOVA ще се  изявява една от вече познатите маски от предходния сезон, а задачата на зрители и панелисти ще бъде да разпознаят кой се крие зад нея. В събота първи под прожекторите ще застане Рицарят, под чийто доспехи миналата година се криеше актьорът Димо Алексиев, който успя умело да прикрие самоличността си от всички и се оказа една от големите изненади в успешния първи сезон на шоуто. 
Тази седмица започват и първите дуели във втори сезон на „Маскираният певец“. Очите ще се изправят срещу Баба Яга, Булката ще застане срещу Плашилото, а в титанична тройна битка ще излязат Светлината, Ангелът и Златният. След дуелите ще падне и първата маска в шоуто, а зрителите и панелистите отново ще опитват да разгадаят мистерията кой е скрит зад нея.
Мястото си в детективския панел на най-атрактивното музикално шоу ще заеме и Алекс Раева. Певицата, Владо Пенев и AZIS ще могат да разчитат на помощта на новия гост-детектив тази седмица - известният комедиен актьор Виктор Калев.
Кой ще бъде тайнственият гост скрит под доспехите на Рицаря? Кои ще са победителите в дуелите? Ще успеят ли панелистите да съберат достатъчно улики и да познаят кой стои зад впечатляващите костюми? Коя ще бъде първата свалена маска? Всички отговори ще разберете в „Маскираният певец“ - събота вечер в 20:00 часа по NOVA.

Няма коментари:

Публикуване на коментар