Translate

събота, 26 септември 2020 г.

„Близо“ – новото парче и видео на Тони


Една малка история, която разказва за големия копнеж по вечните неща

По залез слънце или с изгрева, така започват най-въздействащите истории. А музиката, която идва искрено от сърцето винаги звучи като дълго чакано пътешествие. „Близо“ е точно това – път, копнеж, свобода,  китари край огъня, приятели. Новото парче , написано от Тони, е с меко, мелодично кънтри звучене, неподправено , акустично, с богати вокали. Изпято естествено, като чели на един дъх, без претенции и с усмивка.
„Социалната изолация, породена от  COVID-19 не донесе само страх и несигурност, донесе и копнеж по стари, непреходни ценности, които като чели отдавна бяхме загубили“, разказва Тони повода за написване на парчето  – „Рано или късно всеки от нас се нуждае от  близост, топлина, приятелство, подкрепа, разбиране и любов.“
Видеото към „Близо“ е снимано в местността „Дъбравите“, сред безкрайни поляни и зеленина. Всички участници в клипа са близки приятели на Тони. Акцентът и смисълът тук е всеки от нас да бъде себе си, защото тогава сме най- истински щастливи. Каубойските шапки и ботуши, старият джип, който ни навява спомени за много километри и пътища, но и уюта на така чаканото завръщане у дома, са само малки щрихи, от циганското лято, което ни предстои с това топло и уютно парче:
--------
„Близо“
Музика – Тони
Текст – Десислава Софранова
Аранжимент  - Щерион Пилидов
Продуцент – Тони
Видеото към песента ще можете да гледате тук: Tony Official

Няма коментари:

Публикуване на коментар