Translate

петък, 7 август 2020 г.

LG лансира колонката XBOOM GO PL от август и в България


Премиум аудио, захранвано от технологията на Meridian, комбинирано с уникален дизайн и невероятни светлинни ефекти, цели да предостави преносимо, но мощно изживяване за меломаните

LG Electronics САЩ обяви пристигането на последното попълнение на XBOOM Go серията за преносими колонки с дебюта на LG XBOOM Go PL серията с Meridian технология /модели PL7, PL5 и PL2/, сега налични и в България.
LG XBOOM Go PL се обединява с Meridian, световен лидер на звука с висока резолюция, за да предостави подобрен бас и по-ясни вокали за невероятно необикновено преживяване за слушателите. С подобрени функции, стилен нов дизайн, компактен размер и дълъг живот на батерията /до 24 часа/ LG XBOOM Go PL е идеалното решение за премиум аудио, дори и в движение.
Усъвършенстваната аудио технология на Meridian предоставя звук с високо качество с дълбок бас, широк диапазон на звука и чисти вокали. Изключителният бас се управлява от Dual Action Bass /PL7 и PL5/, който използва пасивни високоговорители за изпомпване на динамичен бас и смел ритъм, който потребителите могат да усетят и чуят. За широк звуков диапазон с отлични детайли на по-високите честоти, говорителят PL7 използва и двойни високоговорители.
Линията XBOOM Go също така съчетава впечатляващо качество на звука с оптимизирани функции за парти, включително Dual Play /PL7, PL5 и PL2/, който позволява към едно устройство да се свържат 2 колонки на LG, което да създаде още по-потапящо звуково изживяване.
За да допълнят отличното качество на звука на XBOOM Go PL и да добавят и нещо за визуалните сетива на потребителите, високоговорителите LG XBOOM Go PL включват функция за многоцветно осветление /PL7 и PL5/, използваща тристепенен процес за разпознаване на ритъма на базата на звукови вълни и произвеждащи импулси от LED осветление в синхрон със скоростта и ритъма на музиката.
В допълнение, серията поддържа и сдвояване с различни марки телефони. Когато изтеглите Bluetooth приложението на LG XBOOM /достъпно на Android и iOS/, можете да управлявате аудио връзката, светлинните ефекти, плейлистите, стабилизатора и други само с няколко кликвания на вашия смартфон.

Няма коментари:

Публикуване на коментар