Translate

петък, 7 август 2020 г.

Секси психоложка и скандален репортер в ново предаване за 7/8 ТВ


Star Reporters Show завзема уикенд вечерите

Това е единственото шоу в България, което държи зрителите в пълна неизвестност, до датата и времето на излъчване. WOW ефектът след това е гарантиран от пиперливите теми, нетрадиционните репортажи, абсурдни приключения със светски личности и коментарите на популярния водещ и репортер Борислав Борисов и очарователната психоложка Лилия Стефанова.
Нестандартният формат вече е част от „телевизията на Слави“ и се появява всяка събота от 23:00 часа и повторение в неделя, от 23:00 часа.
Продуцент е самият Боби Стар Репортерс, който от години задържа вниманието със скандалните си репортажи и способността да намира най-интересните и неповторими зевзеци в България.
Едно от първите издания на предаването срещна зрителите с малко известната техника „шибари“- изкуство на връзването, която може да се използва както за сексуални удоволствия, така и за обезвреждане на враговете, както са правели древните японци. Следващите издания също обещават позиции, до момента не показвани в българския ефир, но секретът на всеки епизод ще бъде отключен в момента на ефирното излъчване.
--------



Няма коментари:

Публикуване на коментар