Translate

петък, 7 август 2020 г.

Cargotec откри нов център за споделени бизнес услуги в Сингапур


Финландската компания Cargotec /Nasdaq Helsinki: CGCBV/, глобален лидер в предоставянето на високотехнологични услуги и решения за обработка на товари, отвори център за споделени бизнес услуги в Сингапур, който ще предоставя вътрешни услуги в областта на човешките ресурси, индиректно закупуване и финанси на бизнес
подразделенията на Cargotec в азиатско-тихоокеанския регион.
Отварянето на офиса в Сингапур идва три години след откриването на основната локация на Cargotec Business Services в София, България. Компанията има офиси на центъра за споделени услуги и в Перисбърг /САЩ/ и Полша.
Въпреки трудностите, свързани с пандемията от коронавирус, проектът за офиса в Сингапур беше реализиран по план и екипът е готов да започне да предоставя услуги на компанията в края на август.
Офисът на Cargotec Business Services в Сингапур е ключова локация за компанията и допълва услугите, които в момента се предоставят от главния офис в София, както и в офисите в САЩ и Полша. Екипът и услугите, които ще се предоставят, ще нарастват в бъдеще и ще покриват все повече държави от Азиатско-тихоокеанския регион.
“Отбелязваме ключов момент за Cargotec Business Services с откриването на офиса в Сингапур. Това е много важна стъпка от нашия път и сега можем да се наречем наистина глобална организация с офисите ни в България, САЩ и Полша. Добре дошли на всички колеги в Сингапур от целия лидерски екип на Cargotec Business Services. Уверен съм, че бъдещето ще ни донесе големи успехи като глобален екип. Мисля, че го казвам от името на всички, че очакваме с нетърпение да заработим с новите колеги от Сингапур и като един екип да сме доверен партньор за бизнеса на Cargotec,” каза Миклош Шмит, глобален мениджър на Cargotec Business Services и генерален мениджър на Cargotec Bulgaria.
На церемонията по откриването част от колегите бяха в офиса, а останалите се включиха онлайн, поради ограничения, въведени от местните власти, свързани с Covid-19. Лидеският екип на Cargotec Business Services, колеги от София, както и мениджърите на офисите в САЩ и Полша, изпратиха своите пожелания в онлайн видео връзка на живо.

Няма коментари:

Публикуване на коментар