Translate

петък, 21 август 2020 г.

Водещите телевизори и аудио продукти на LG обират наградите EISA за 2020


Иновативните решения на LG за забавление у дома, печелят престижни награди водени от OLED моделите за седма поредна година

LG Electronics /LG/ продължава дългата си и успешна история на EISA Awards с 4 признания за иновативните решения в категория Home entertainment наградени за невероятното си представяне, изумителен дизайн и изключително практични функции. Организирана от Експертната асоциация за изображения и звук /EISA/, най-голямата организация за потребителска електроника в света, признанието на тазгодишния конкурс отиде при LG OLED TV /модел OLED65GX/, LG NanoCell TV /модел 75NANO99/, LG Soundbar /модел SN8YG/ и LG XBOOM Go /модел PL7/.
Телевизорът LG Gallery беше обявен за най-добрият PREMIUM OLED телевизор за 2020-2021 на EISA, с което LG OLED телевизор печели награда в категорията за домашно кино за девети пореден път. Този модел е перфектен пример за съвършенството на телевизорите на LG. Той използва технологията за самостоятелно светещи пиксели на LG OLED, за да предостави най-модерно качество на картината в ултра тънко устройство.
С невероятното качество на картината, с което OLED е известен и подобрената технология за обработка на изображенията ръководени от AI технологията на LG, този 65-инчов телевизор предоставя зашеметяващо 4K съдържание с честота на опресняване от 120Hz и разполага с разширени функции на HDMI - автоматичен режим с ниски стойности на забавяне/ALLM/, подобрено аудио /eARC/ и променлива скорост на опресняване /VRR/. Еднакво добър, както във филмите, така и в игрите, телевизорът на LG Gallery Series с Dolby Vision и LG webOS гарантира най-невероятното кино преживяване с изключително интуитивно усещане за зрителя.
LG NanoCell TV беше обявен за EISA 8K телевизор за 2020-2021 за истинската си 8K резолюция и прецизно цветово възпроизвеждане. Технологията на дисплея на LG NanoCell, локалното затъмняване /FALD/, както и третото поколение процесор α /Alpha/ 9 AI на компанията се съчетават перфектно, за да предоставят цветове с изключителна чистота, превъзходен контраст и дълбочина в допълнение към широкия ъгъл на видимост и мощния AI процесор на LG. Благодарение на най-новите функции за HDMI, този телевизор може безпроблемно да обработва 8K съдържание при 60 кадъра в секунда.
Колкото до аудио продуктите – LG Soundbar и преносимата LG XBOOM Go спечелиха съответно наградите EISA SOUNDBAR 2020-2021 и EISA MOBILE SPEAKER 2020-2021. Разработени в сътрудничество с Meridian Audio, британският лидер в науката за звука, тези продукти разполагат с богат, първокласен звук за наистина автентично аудио преживяване.
„Нашите инвестиции в дизайн, картина и партньорствата с лидери в индустрията като Меридиан Аудио ни позволяват да предложим лайфстайл възможности за пръв път налични на пазара “, казва Парк Хюн-Сей, президент на LG Home Entertainment Company. „Признанието на експертите от EISA, което получаваме ни показва, че вървим в правилната посока в развитието на категория Home entertainment. “

Няма коментари:

Публикуване на коментар