Translate

петък, 21 август 2020 г.

Пункт на „Капачки за бъдеще” и нови обекти очакват посетителите на Сердика Център


През месец август Сердика Център става част от една от най-популярните и обичани национални инициативи в България - каузата за събиране на пластмасови капачки на фондация „Капачки за бъдеще“. Официалният постоянен пункт - във формата на сърце и направен изцяло от рециклируеми материали – може да бъде открит на ниво -1 в търговския център. Желаещите да се включат, като оставят своите събрани капачки, ще подпомогнат закупуването на медицинско оборудване. Първите 100 посетители, които станаха част от благотворителната инициатива през уикенда, получиха специални комплименти от Сердика Център.
От 2017 г. кампанията „Капачки за бъдеще“ провежда акции за събиране на пластмасови капачки от различни видове бутилки и флакони, а със средствата от тяхното рециклиране се закупува медицинско оборудване за най-нуждаещите се медицински заведения в България.
От 10 август приятна изненада очаква посетителите на Сердика Център на ниво 0. Там те вече могат да открият и бутик на бранда Nespresso. Историята на марката започва с идеята, че всеки може да създаде перфектната чаша еспресо, точно като квалифициран бариста. От създаването си през 1986 г. Nespresso революционизира начина, по който милиони хора се наслаждават на кафето си, и оформя глобалната кафе култура.
Повече от 30 години експертите на Nespresso усъвършенстват сложното взаимодействие между истинската машина и оригиналната алуминиева капсула на Nespresso, за да доставят кафе с най-високо качество. Уникалната система на Nespresso машината осигурява баланс между правилната температура на водата, количеството кафе, скоростта и налягането, постигайки всеки път изключителен резултат. Капсулите и машините на Nespresso работят така, че да доставят перфектното кафе удоволствие у дома.

Няма коментари:

Публикуване на коментар