Translate

петък, 29 май 2020 г.

Големите спортни събития се завръщат по DIEMA XTRA и в PLAY DIEMA XTRA


Добри новини за подновяването на редица любими турнири очакват феновете
през следващите месеци

След дълго прекъсване, причинено от пандемията, в спортния свят постепенно започват да се завръщат серия от дългоочаквани състезания. Много емоции предстоят за почитателите на родното първенство с подновяването на efbet Лига от 5 юни. А още този петък и събота футболните фенове ще могат да проследят приятелските контролни срещи пряко в ефира на DIEMA SPORT, както и на стрийминг платформата PLAY DIEMA XTRA. Старт на програмата днес ще дадат „сините“ от 17.00 ч. в мач срещу Витоша /Бистрица/ след повече от 2 месеца пауза за българския футбол. Наред с проблемите си извън терена, Левски трябва да се подготви за доиграването на сезона и да преследва трофея в турнира за Купата на България. Веднага след края на този двубой, от 19.00 ч., за наситените спортни емоции на зрителите ще се погрижат шампионите Лудогорец в Разград, където ще срещнат Дунав. В съботния ден ЦСКА приема Ботев /Враца/ в София от 17.00 ч., броени дни преди тимовете да подновят участието си в efbet Лига.  
Срещите от първенството в английската Висша лига ще бъдат подновени от 17 юни, след като по-рано тази седмица беше дадена зелена светлина за контактни тренировки. За юни са насрочени и полуфиналите за Купата на Германия, а големият финал ще бъде през юли. Рестартът на надпреварите в Европа от престижната Формула 1 се очаква през юли. Най-интересните срещи ще бъдат излъчени директно в каналите от пакета DIEMA XTRA – DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA.
Вярна на спортните фенове, Нова Броудкастинг Груп продължава да предоставя ексклузивно спортно съдържание и от 5 юни зрителите ще могат да проследят подновеното българско първенство в ефира на каналите DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2, както и на стрийминг платформата PLAY DIEMA XTRA.  Като абсолютен лидер на пазара, пакетът ще продължи да предоставя на феновете качествена спортна програма.
Считано от 1 юли 2020 г., влиза в сила новата цена на едро и новата препоръчителна цена на спортния пакет DIEMA XTRА от 8,99 лв. с ДДС. Успоредно се променя и цената за месечния абонамент за мобилното приложение PLAY DIEMA XTRA – също на цена от 8,99 лв. с ДДС. Промяната в цените на пакетите следват бизнес стратегията за развитие на пазара на платена телевизия и тенденциите за нарастващата стойност на премиум спортното съдържание в световен мащаб. В програмата на пакетите DIEMA XTRA и PLAY DIEMA XTRA са включени някои от най-ексклузивните и популярни спортни състезания, достъпни в условията на пандемия, което предопределя високата цена за закупуване на съответните телевизионни права за излъчване в България.
Проследете завръщането на най-интересните спортни събития на живо в ефира на DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2, както и онлайн в платформата PLAY DIEMA XTRA.

Няма коментари:

Публикуване на коментар