Translate

петък, 25 януари 2019 г.

Безплатни прегледи за безсъние и нарушения на съня в Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда


Пациенти със симптоми на нарушения на съня ще могат да се запишат за безплатна консултация със специалист по медицина на съня от Клиниката по Неврология и Медицина на съня в Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда.
Прегледите ще се провеждат в рамките на един месец от 28 януари. Необходимо предварително запазване на час на тел.: 0884 993 248 и 0884 993 342.
Безвъзмездните прегледи са насочени основно към хора, които страдат от безсъние, но ще бъдат консултирани и пациенти с оплаквания като хъркане и спиране на дишането по време на сън, трудно заспиване и събуждане, нарушения в цикъла сън-бодърстване и др.
Едно от най-разпространените разстройства на съня сред българите и по света е безсънието. Много хора страдат от трудно заспиване, чести събуждания през нощта и прекалено ранно събуждане. Безсънието не ни позволява да отпочинем пълноценно и води до натрупване на хронична преумора, влошена концентрация, раздразнителност и по-сериозни рискове за нервната система.
Хроничното безсъние е сериозен проблем и не трябва да се неглижира. Безсънието влияе негативно на психиката и настроението ни, а голяма част от страдащите от депресия, имат проблеми със съня.
Повечето нарушения на съня са лечими от съвременната медицина. Профилактиката и ранната диагностика са препоръчителни за избягване на негативните последствия от тях.
Висококвалифицираните лекари в Лабораторията по медицина на съня в Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда са специализирали в редица европейски страни и са едни от малкото специалисти в страната в областта на този вид нарушения.
Лабораторията е оборудвана с модерна техника за диагностика и изследване на съня – респираторен полиграф, полисомнограф, СРАР апарат, ВРАР апарат, апаратура за скрининг при предполагаеми дихателни нарушения по време на сън.

Няма коментари:

Публикуване на коментар