Translate

вторник, 22 януари 2019 г.

„Веган кухня“ - нов незаменим помощник в изготвянето на здравословно меню за цялото семейство


Сензационната книга „Веган кухня“ с логото на издателство „Милениум“ разкрива всичко за веганството и представя най-вкусните и най-лесни за приготвяне веган рецепти.
Авторът Радослав Пламенов в книгата си споделя с читателите, че в масовата култура веганите често са осмивани и описвани като неособено забавни индивиди, които хрупат марули и сърбат чай от глухарчета. Но веган не се става по принуда или на сила, това е личен и напълно осъзнат избор и който го е правил има своите дълбоки и достатъчно уважителни причини. Рецептите в тази книга за подходящи както за хора с непоносимост към мляко и лактоза, така и за тези, които съблюдават християнските пости.
Да станеш веган изобщо не е трудно, нездравословно или скъпо. Невеганите трудно могат да си представят, че човек може да се храни съвсем разнообразно и изцяло с растителна храна. Истината е, че веганската кухня е безкрайно изобретателна. Не ѝ липсва вкус, защото в нея даже има повече и по-разнообразни растителни подправки, които изострят сетивата и придават пълноценност на всяко ястие.
Веганството, или крайната форма на вегетарианство, е сравнително нов за България модел на живот, при който човек живее, без да участва в експлоатацията на животни. Веганите се хранят само и изключително с растителни продукти, без да използват продукти, пряко или косвено получени от използването на животни. В полезния кулинарен веган рецептурник ще откриете всичко за веганството – подробно обяснено и старателно подредено в тематични раздели. Книгата включва не само полезни и изпитани съвети, но и 124 рецепти от веганската кухня за супи, предястия, основни ястия и десерти, които ще ви помогнат, ако сте решили да се отдадете на здравословното хранене и природосъобразен начин на живот.
Всички рецепти в най-добрия кулинарен веган рецептурник са подбрани изключително добре и се приготвят бързо и лесно в домашни условия. С помощта на безценната „Веган кухня“  може да приготвите богато, здравословно и разнообразно меню за цялото семейство.

Няма коментари:

Публикуване на коментар