Сензационната книга „Веган кухня“ с логото
на издателство „Милениум“ разкрива всичко за веганството и представя най-вкусните
и най-лесни за приготвяне веган рецепти.
Авторът Радослав Пламенов
в книгата си споделя с читателите, че в масовата култура веганите често са
осмивани и описвани като неособено забавни индивиди, които хрупат марули и
сърбат чай от глухарчета. Но веган не се става по принуда или на сила, това е
личен и напълно осъзнат избор и който го е правил има своите дълбоки и
достатъчно уважителни причини. Рецептите в тази книга за подходящи както за
хора с непоносимост към мляко и лактоза, така и за тези, които съблюдават
християнските пости.
Да станеш веган изобщо не
е трудно, нездравословно или скъпо. Невеганите трудно могат да си представят,
че човек може да се храни съвсем разнообразно и изцяло с растителна храна.
Истината е, че веганската кухня е безкрайно изобретателна. Не ѝ липсва вкус,
защото в нея даже има повече и по-разнообразни растителни подправки, които
изострят сетивата и придават пълноценност на всяко ястие.
Веганството, или крайната
форма на вегетарианство, е сравнително нов за България модел на живот, при
който човек живее, без да участва в експлоатацията на животни. Веганите се
хранят само и изключително с растителни продукти, без да използват продукти,
пряко или косвено получени от използването на животни. В полезния кулинарен
веган рецептурник ще откриете всичко за веганството – подробно обяснено и
старателно подредено в тематични раздели. Книгата включва не само полезни и
изпитани съвети, но и 124 рецепти от веганската кухня за супи, предястия,
основни ястия и десерти, които ще ви помогнат, ако сте решили да се отдадете на
здравословното хранене и природосъобразен начин на живот.
Всички рецепти в най-добрия
кулинарен веган рецептурник са подбрани изключително добре и се приготвят бързо
и лесно в домашни условия. С помощта на безценната „Веган кухня“ може да приготвите богато, здравословно и
разнообразно меню за цялото семейство.
Няма коментари:
Публикуване на коментар