Translate

събота, 24 ноември 2018 г.

Рекорден брой регистрирани участници събра коледната игра на Lidl „Подаръци преди празниците“ само за три седмици



Над 85 хиляди касови бележки са регистрирали клиенти на веригата от началото на инициативата до днес. В навечерието на Коледа Lidl ще зарадва своите потребители със специални подаръци по повод предстоящите празници. Всички клиенти на веригата могат да регистрират своите касови бележки и да се включат в специалната празнична игра, в която 1000 късметлии ще получат ваучери на стойност 150 лв. и по този начин ще имат възможност да подпомогнат подготовката за празниците и да осигурят още по-незабравими и ценни мигове с близките.
За максимално улеснение на клиентите и за да направи Коледата още по-незабравима, Lidl предлага всичко за изисканата празнична трапеза, за уютна и топла празнична атмосфера, както и специални предложения за подаръци за любимите хора. Всяка седмица веригата има и специални предложения за малки и големи, за домошари или пътешественици, за кулинари или чревоугодници – всичко необходимо за предстоящите коледни празници, с което да зарадва дори и най-претенциозните потребители, на характерното за Lidl оптимално съотношение качество-цена.. Повече за специалните коледни предложения, можете да намерите на https://www.lidl.bg/bg/koleda.htm .
Играта „Подаръци преди празниците“ ще продължи до 9 декември 2018 г. и всеки желаещ може да участва в нея, като направи покупка за над 20 лв. в посочения период и регистрира своята касова бележка на www.lidl.bg/zakoleda. Томбола определя имената на 200 късметлии всяка седмица от регистрираните касови бележки за периода. Спечелилите късметлии ще могат да ползват своите ваучери многократно до изчерпване на сумата, най-късно до 31.12.2021 г. Повече информация и пълните условия на играта, както и имената на и печелившите всяка седмица, ще може да откриете на www.lidl.bg/zakoleda.

Няма коментари:

Публикуване на коментар