понеделник, 17 септември 2018 г.

Кулагин отново в центъра на събитията - празнува ли своя рожден ден в къщата на Big Brother ?


Довечера са първите номинации в кралство Норландия. По волята на Биг Брадър отново довечера ще се случи и нещо неочаквано - светкавични елиминации!

Един от VIP съквартираните в Къщата на Big Brother ще я напусне завинаги тази вечер. Извънредното решение бе взето от Биг Брадър тайно от Съквартирантите, които съвсем не подозират, че довечера ще кажат “сбогом” на свой потенциален съперник за голямата победа. Как ще се случи това? Преди извънредните елиминации, ще се проведат и първите номинации в Къщата. След което зрителите ще имат възможност да гласуват и изгонят първия Съквартирант от шоуто.
И този уикенд животът в Къщата бе изпълнен с много вълнения. Валентин Кулагин отбеляза своя рожден ден! Ще го отпразнува ли или не? Каква изненада му е приготвил Биг Брадър ще разберем довчера от
20:00 ч. само в ефира на NOVA. Едно е сигурно - постоянните скандали на звездния гримьор с Президент Мис Недкова води до нескрито раздразнение сред останалите Съквартиранти.
И то в момент, когато седмичният им бюджет бе намален с цели 20%. Причината за санкцията е многократно нарушаване на едно от правилата в Къщата. При това основно правило, за което Биг Брадър следи зорко! Заради престъпването му, не само бюджетът в Къщата бе намален- един от Съквартирантите получи директна служебна номинация! Кое и кой ядосаха толкова Биг Брадър - довечера по NOVA.

Няма коментари:

Публикуване на коментар