Translate

събота, 22 септември 2018 г.

Deichmann представи официално колекцията си есен – зима 2018 в 7 нюанса шоколад


Водещият Павел Владимиров изучи кои са най-големите женски изкушения

Модната марка разкри кои са най-актуалните 7 тенденции при обувките за този сезон, представени чрез вкусовете на 7 нюанса шоколад. Водещ на събитието бе известният от телевизионния екран Павел Владимиров, който доста изкусно успя да изучи кои са най-големите женски изкушения.
Всички модни трендове на Deichmann за есен - зима 2018 са завладени от разнообразието. Неслучайно мотото на този сезон е - „All eyes on shoes“, защото никога досега екстравагантността в модата при обувките не е била толкова желана.
Най-големият хит за есен – зима 2018 са т.нар. Ugly Shoes или Новото красиво е …грозното! Колкото по-грозни, толкова по-хубави! Необичайно безформени и ретро естетични тези обувки  са задължителни за заклетите модни почитатели.
В модата при ботушите наред с класическите модели основна роля имат елегантните боти, непосредствено следвани от модерните чизми.
Рокерските ботуши и ботушите с груба подметка са обновени с небрежни катарами, капси и халки, а в студените зимни дни ще ни придружават топлите модели с дългокосместа изкуствена кожа, която е толкова модерна, че можем да я видим и при чантите.
Актуалният тренд Chunky boots набира все по-голяма популярност.  В хода на завръщащата се мода от 90-те, обемните широки и назъбени подметки са тенденцията New Look на новия сезон.
Ретро визията се усеща и в елегантните модели в стила на 70-те с нисък ток тип фуния". Новите боти и полуботи също изпъкват със своята женственост и елегантност, като вариантите са разнообразни - с нагънат шафт, лачени или модели с тънък висок ток.
Най-актуалните модели за сезон есен - зима 2018 вече са налични във всички филиали на Deichmann в цялата страна, както и в онлайн магазина на Deichmann на www.deichmann.com.



Няма коментари:

Публикуване на коментар