Translate

неделя, 16 септември 2018 г.

Последните модни тенденции завладяват Lidl



с предизвикателната колекция есен-зима esmara by Heidi Klum #LETSSHAKEITUP, която може да бъде намерена от 17.09.2018г в магазините на веригата в цялата страна. Стилните предложения впечатляват с предизвикателни цветове и класически кройки, които ще преобърнат представите за ежедневно облекло.
Най-новата дамска колекция Хайди Клум за Lidl #LETSSHAKEITUP умело привлича вниманието с цветните си акценти. Независимо дали на работа или в свободното време, стилните модни предложения се противопоставят на ежедневието и допринасят за зашеметяващ външен вид. Блузи с обло деколте и стилни панталони в богати червени тонове са подходящите предложения за преоткриване на класическия ежедневен стил в този моден сезон. Като допълнение към традиционните модели в ярки цветове, Хайди Клум и Lidl са подготвили шлифери, плетени рокли и джинси в меки цветове от бургундско червено до бежово, които да подсигурят хармоничен контраст и безброй комбинации. Независимо от повода или капризите на времето, стилните дами могат напълно да изразят себе си в крак с модните тенденции.
Колекцията #LETSSHAKEITUP ще бъде налична във всички 89 магазина на Лидл България в страната, предлагайки традиционното за Lidl съотношение качество–цена. Едновременно с идването си у нас, колекцията на световноизвестния модел дебютира и в останалите общо 28 държави и над 10 000 магазина на Lidl в цяла Европа.

Няма коментари:

Публикуване на коментар