Translate

четвъртък, 19 април 2018 г.

LIDL България дава възможност на ученици в XI и XII клас да започнат своята първа работа


през лятото като касиер-продавач практиканти в магазините на веригата в цялата страна.

За шеста поредна година компанията стартира своята платена лятна практикантска програма. Благодарение на нея младите хора могат да подпишат първия си трудов договор с конкурентно брутно заплащане от 450 лв. при 6-часов работен ден, от понеделник до петък, и допълнителни 60 лв. под формата на ваучери за храна за периода на цялата практика. Освен всичко това, те ще добият ценен професионален опит и ще станат част от екипа на лидера на търговията на дребно в Европа в продължение на месец и половина, в които ще се проведе програмата – от 16 юли до 31 август.
До 10 юни ученици в XI и XII клас в цялата страна могат да кандидатстват за позицията касиер-продавач практикант, като изпратят CV на jobs@lidl.bg.
Всички кандидати трябва да имат навършени 18 години, както и да имат интерес в областта на търговията. Практикантите ще видят отвътре как работи една голяма международна компания и ще имат възможност да почерпят от богатия световен опит и практики на веригата. Те ще научат основните принципи в комуникацията с клиенти, стоковата подредба, асортимента, както и какви са основните процеси и дейности във водещата търговска верига. Практикантите ще имат и ментор, който ще им помогне да се интегрират в екипа на компанията.




Няма коментари:

Публикуване на коментар