Translate

сряда, 14 март 2018 г.

LG представи на пазара у нас иновативно THERMA V решение, създадено за още по-висока ефективност



Подобреното решение от сегмента климатична техника доставя енергийна ефективност, по-добър контрол на системата, иновативен дизайн и несравнимо удобство за потребителите


Подобрената и усъвършенствана THERMA V е по-ефективна и надеждна от всякога. Иновативният дизайн на външното тяло, както и изключително удобната система за контрол, доставят на потребителите още повече комфорт и енергийна ефективност.
Новата серия от продуктовата гама THERMA V предоставя не само усъвършенстван коефициент на топлинна ефективност, но и подобрява частичното натоварване, като по този начин спомага за значителното понижаване на сметките за електричество. Като се има предвид, че частичното натоварване се измерва въз основа на консумацията на електроенергия в реално време и условия, ниските нива на изразходвана електро енергия са най-доброто доказателство за по-високата ефективност на новата термопомпена система от LG. Освен това, подобренията по отношение на дистанционното управление значително улесняват автоматизацията и регулирането на температурата, в зависимост от сезона и времето навън. Сезонният автоматичен режим, интегриран в THERMA V, регулира в реални условия и температурата на водата, което гарантира максимална икономия на електроенергия. В допълнение, използвайки функционалността Night Time Schedule, потребителите имат възможност допълнително да настроят системата според целевите температури за всеки час от денонощието, което допълнително ограничава разхищението на енергия.
За да улесни цялостната поддръжка на THERMA V, контролерът за съхранение на данни непрекъснато събира информация за работата на цялата инсталация, предлагайки на потребителите пълна история на всички операции и евентуални неизправности, което е директен отговор на LG спрямо дългогодишните нужди на пазара на климатична техника. По този начин, усъвършенстваният контролер за събиране на данни в THERMA V осигурява лесен и безпроблемен достъп до разнообразни режими на работа, подобрявайки по несравним начин поддръжката и обслужването на системата.
Новият вътрешен сплит-модул на THERMA V идва и с още по-атрактивен и подобрен дизайн. Премахването на капака от предния панел и заоблянето на ръбовете му позволяват използването на по-леки вътрешни тела, докато сплит-системата предлага подобрена функционалност и изискан дизайн. Контролерът за отопление идва с иновативен UX и 4,3-инчов цветен LCD дисплей, допълнени с преден панел от стъкло и реактивен на докосване LED панел. Новите елементи в дизайна напълно съответстват на дългогодишния ангажимент на LG в развиване и усъвършенстване на естетиката, резултат на което е обогатеното потребителско преживяване с продукта.

Няма коментари:

Публикуване на коментар