Translate

неделя, 11 март 2018 г.

Balkan Business Awards 2018: Над 70 % от младите хора предпочитат да останат в България



Все повече млади хора предпочитат да останат в България, заради все по-добрите възможности за реализация, без да се налага да стават сервитьори или да работят други нискоквалифицирани професии докато учат, категорични са партньорите на най-големия бизнес форум на Балканите - Международната младежка организация AIESEC.
Церемонията Balkan Business Awards 2018 се състоя на 7 март 2018 г.
"Над 70 процента от младите хора намират реализация в България. Докато учат, те могат да практикуват в големи компании и това да помогне на развитието им", допълва Цвета Папукчиева, член на AIESEC и ученичка в 12 клас.
Престижните награди подпомагат за четвърта поредна година инвестициите в образованието и инициират стипендии за социално слаби отличници и ученици в неравностойно положение, които искат да останат да учат и да работят в България. По време на форума младежката организация AIESEC представи своето интерактивно събитие, мост между студентите и бизнеса - "Бизнесът в действие", провеждащо се за 13-та година.
Общини, предприемачи и инвеститори от България, Гърция, Сърбия и Турция бяха отличени от четвъртото издание на най-големия Бизнес Форум на Балканите – Balkan Business Awards 2018. Министри, депутати, кметове и представители на посолствата от Балканските страни бяха гости гости на церемонията, съобщават организаторите ВИП Комюникейшън.
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар