Translate

четвъртък, 14 декември 2017 г.

Крайчо Крайчев, директор в Мусала Софт с награда в категория „Служител на годината“ на престижните награди Forbes Business Awards 2017




Мусала Софт бе отличена с второ място в категорията „Служител на годината“ на престижната церемония Forbes Business Аwards 2017. Крайчо Крайчев, директор информационни технологии в Мусала Софт заслужи приза заради изключителния си принос към развитието на компанията, както и заради своите забележителни професионални и личностни качества и постижения.
Крайчев е най-дългогодишният служител на Мусала Софт след нейните основатели. През лятото на 2017 г. той отпразнува 16 години като част от екипа. Крайчо е сред служителите, които имат безценен принос за израстването на Мусала Софт, като е допринесъл за развитието на цели нови направления на бизнеса на компанията. 
През годините, Крайчев е ръководил разнообразни екипи по много от мащабните проекти за компанията и е имал определяща роля за успеха им. Той е доказан отличен екипен ръководител както благодарение на опита и високата си професионална квалификация, така и заради специфичния набор от ценни личностни качества и умения – умението за взимане на навременни отговорни решения, приемане на предизвикателства, творчески подход в комбинация с рационална преценка, способността да вдъхновява членовете на екипа да дадат най-доброто от себе си и да търсят най-подходящото решение във всяка ситуация. Той успява да бъде едновременно ментор, пример и да предразполага колегите си към открита приятелска комуникация.
„За нас тази награда е огромна чест и начин, по който да засвидетелстваме благодарност към Крайчо Крайчев и да изразим благодарност за неговата цени неговата лоялност, надеждност и постоянство както към екипите, които е ръководил, така и към ключовите клиенти и техните проекти, за чиято успешна реализация е имал водеща роля. Горди сме, че вече 16 години успяваме заедно“, сподели Станислав Овчаров, оперативен директор в Мусала Софт, който прие наградата.


Няма коментари:

Публикуване на коментар