Translate

петък, 15 декември 2017 г.

Скулптуриращите гримове ще са хитът на 2018 година



Космически черен поглед с „Extra Black” спирали и микроблейдинг продукти за вежди

Скулптуриращите гримове ще са хитът на 2018 година. Дамите, изкушени от последните тенденции в макиажа ще използват, както холограмни хайлайтъри (завършващ етап при гримирането след нанасянето на основа за грим, пудра и фон дьо тен. и се използват само в зоните, които искаме да подчертаем. Те правят кожата сияйна без да блести, благодарение на свойството да отразяват светлината), така също матов финиш и металически цветове за оформяне на устните. Новото поколение матови червила са с нежна кремообразна структура, обогатени са с подхранващи кожата витамини и са супер дълготрайни. Металически цветове ще е сред водещите при грима за устни. Тези червила вече завладяват модните подиуми. Освен това, в dm България има и огромно разнообразие от нюанси, които са перфектно допълнение към грима на всяка дама.
Други водещи тенденции ще са стремежът към космически черен поглед и все
 по-голямото търсене на натурални продукти. През следващия сезон актуалният макиаж за очи ще е подчинен на тенденцията „космическо черно“, което ще се постига с “Extra Black” спирали за мигли, микроблейдинг продукти за вежди и палитри за сенки за очи в актуални цветове. 
При грима за очи все по-актуални ще са иновативни продукти за вежди на базата на микроблейдинга. На концепцията за космически черен поглед ще бъдат подчинени и актуалните палитри сенки за очи.
Това показват данните от първото издание на Лайфстайл обзора на dm „Тенденции и иновации“ за сезон есен-зима 2018. Тези продукти ще могат да се открият във всички магазини на dm България от началото на следващата година. Най-голямата верига за търговия с дрогерийни стоки у нас ще предложи на българките холограмни хайлайтъри както от водещи световни марки, така и от най-новата си собствена марка декоративна козметика trend IT UP.




Няма коментари:

Публикуване на коментар