Translate

сряда, 25 януари 2017 г.

Първа САГБАЛ „Света София” с номинация за „Най-добра болница” от Международния комитет „Сократ”




Изпълнителният директор на Първа САГБАЛ "Света София" доц. д-р Иван Костов е номиниран за престижния приз "Мениджър на годината в областта на медицината", а лечебното заведение е с номинация за „Най-добра болница” от Международния комитет „Сократ” към Европейската бизнес асамблея.
Официалната церемония за връчване на наградите ще се проведе на 28/03/2017 г. в Лондон, Великобритания. В същия ден доц. д-р Иван Костов е поканен да участва в презентационен панел на международния „Achievements Forum”, в който да представи Първа САГБАЛ "Света София", методите за управление и успехите на лечебното заведение. Този форум е платформа за споделяне на добри практики, иновации и идеи в сферата на науката, бизнеса и медицината. Той е насочен към инвеститори, компании, медицински специалисти и учени.
Презентационният панел в областта на здравеопазването ще бъде воден от д-р Винченцо Костиглиола – президент на Европейската медицинска асоциация. Целта на организаторите е да насочат бизнес партньори към клиниките и болниците с модерно управление.
За четвърта поредна година Първа САГБАЛ "Света София" завършва с положителен финансов резултат по данни на Сметната палата. Също така болницата е с нулева майчина смъртност за 2016 г., което я превръща в лидер сред общинските лечебни заведения.

Няма коментари:

Публикуване на коментар