Translate

вторник, 19 юли 2016 г.

ИКЕА събира хората от квартала



Като традиционен партньор на фестивала БЛОК КИНО, ИКЕА предизвиква жителите на софийските квартали да се запознаят със съседите си 

За втора поредна година ИКЕА предоставя удобни мебели за зрителите от различни софийски квартали, които имат възможността да се настанят и насладят на нови
български филми в междублоковите пространства по време на фестивала БЛОК КИНО, който започва от днес и продължава до 12 август.
Някои от най-хубавите български филми от последните години ще бъдат показани на различни локации на открито в големите квартали на столицата, a на четири избрани събития ИКЕА ще стартира и нов проект, който предизвиква гостите да се запознаят със своите съседи на шведска маса с традиционни шведски кюфтенца и хотдози. Така хората от квартала ще имат възможност да се съберат и запознаят с тези, с които делят един блок, но често подминават в забързаното ежедневие.
„За нас в ИКЕА е важно да правим всеки ден по-добър за хората. И през 2016 г. подкрепяме БЛОК КИНО, за да могат повече зрители да гледат българско кино и да помогнем на хората от квартала да се опознаят и да  общуват по-често в свободното си време”, сподели Йоана Цонева от ИКЕА.
През тази година ИКЕА ще осигури и много награди за гостите на БЛОК КИНО. Всеки, който посети поне 3 от събитията в програмата на фестивала, ще има възможност да  се включи в томболата на организаторите и да спечели мебели или аксесоари от лятната колекция.

Няма коментари:

Публикуване на коментар