Translate

вторник, 14 юни 2016 г.

За втора поредна година училищното настоятелство на бургаската ПМГ „Акад. Никола Обрешков“ награди учениците с най-големи изяви през отиващата си учебна година



38 деца, лауреати от национални и международни състезания и олимпиади, получиха грамоти
и парични награди на официална церемония в Деня на детето. Наградите връчи председателят на настоятелството Петьо Дончев.
-Радвам се, че постепенно превръщаме в традиция публичното признаване на труда на нашите ученици. Зад всеки успех има не само талант, но и огромно усилие. Пътят често е много стръмен, много труден и трябва мотивация, за да се продължи. Ако ние успяваме да дадем, макар и малко от тази мотивация- свършили сме си работата. Учениците ни трябва да знаят, че сме зад тях и сме готови да им помагаме по пътя на развитието. От тях се иска да обичат това, което правят и да го правят със сърцето си. И най-важното- да растат като добри хора, заяви Дончев в приветственото си слово.
На тържеството присъства и лично заместник кметът по образованието г-жа Йорданка Ананиева, която връчи наградите на част от лауреатите. Госпожа Ананиева не пропусна да зарадва присъстващите с новината, че Общинският съвет в Бургас е гласувал финансова подкрепа за училището и парите вече са преведени по неговата сметка.

Няма коментари:

Публикуване на коментар