Translate

четвъртък, 18 септември 2014 г.

Най-голямата европейска и българска обществена инициатива за физическа активност MOVE Week обявява кампания за набиране на партньори и доброволци



Най-голямото европейско събитие за физическа активност MOVE Week 2014, което ще се проведе в периода 29.09 - 05.10 т. г, обявява кампания за набиране на организатори, партньори и доброволци в страната.
Всяка организация, клуб, училище или мотивиран човек, който има желание да се включи в седмицата, може да се регистрира на bulgaria.moveweek.eu.
Кой може да участва като организатор: Всеки клуб, община, организация, училище или мотивиран човек с някакво събитие или презентация.
Какво трябва да предложи: обществени събития, които популяризират ползите да сме физически активни – всякакъв формат
Как става регистрацията: Свържете се с организаторите на bulgaria.moveweek.eu или bilyana@wowsport.info. Опишете своето събитие в детайли – очаквана дата на събитието/събитията и очакван брой участници, контакти.
Защо да участвате: Получавате адаптирани маркетингови и промоционални материали за вашите събития.
Получавате подкрепа, съвети и както и достъп до голям набор от ресурси;
Имате възможност да се присъедините към активни и работещи партньорства и събития.
Може да направите активна реклама на вашата организация, град, община на национално и международно равнище.
Каква е общата ни задача: да окуражим по-мащабно участие на българите във физически дейности и спорт.
MOVE Week е ежегодна седмица на физическата активност и спорта, провеждана в цяла Европа по едно и също време. Тя е част от най-голямата европейска обществена кампания за популяризиране на физическата акивност -  NowWeMove.
В България ще се проведат събития в над 60 града, в които ще се включат над 70 000 души.
Организатори са „BG Бъди активен” с партньори Асоциация за развитие на българския спорт, Варненски младежки фестивал и други организации в страната.
Кампанията е подкрепена от Министерството на образованието и науката, Министерството на младежта и спорта, Асоциацията на Общините в България, Национален младежки форум, Национално представителство на студентските съвети в България, Национална спортна академия.

Няма коментари:

Публикуване на коментар