събота, 20 октомври 2012 г.

Идеална комбинация от ястия за балансирано меню само с един уред от TefalActifry 2в1 – Здравословният и вкусен начин да готвим!


Tefal представя на тези, които предпочитат вкуса на домашните ястия, най-новия член на семейството ActiFry - ActiFry 2в1 . С негова помощ всеки може да разгърнете въображението си в кухнята и да сътворите най-апетитните ястия, придружени от подходяща здравословна гарнитура-едновременно! Освен, че ястията се приготвят бързо и без усилия поднасяната храна е и изключително здравословна. Благодарение на иновативната мерителна лъжица 2 в 1 добавяте не само правилното количество мазнина, но и точното количество сол, базирани на изискванията на СЗО. Технологията на ActiFry 2в1 доказано запазва и по-голямо количество от хранителните вещества в хрупкавите зеленчуци.
Както и останалите уреди от серията ActiFry, новият ActiFry 2в1е изключително лесен за ползване. В зависимост от предпочитаните продукти, едното ястие се поставя в основната купа на уреда, а другото – в иновативната тавичка. По този начин двете части от менюто се приготвят по едно и също време при това без досадното стоене до котлона. 


Книжка, с апетитини рецепти, на които никой не би могъл да устои, може да откриете на - http://file.bg/c191833JOUQi

Няма коментари:

Публикуване на коментар