Translate

сряда, 17 октомври 2012 г.

Пари във вид на ваучери раздава мол Galleria Burgas



4000 ваучера на стойност 20 000 лв. получават бургазлии



Ваучери с реална парична стойност ще бъдат раздавани на жителите на Бургас. Отпечатаната шопинг валута наподобява банкнота от 5 лв. и има същата покупателна стойност. Всеки, който се сдобие с такива, ще може да пазарува с тях в най-големия мол на южното Черноморие – Galleria Burgas.
Четирите хиляди ваучера вече се разпространяват сред минувачите по пешеходната зона на Бургас и в избрани комплекси в пиковите часове на деня. Шопинг валутата на Galleria важи във всички магазини на мола, предлагащи модни продукти: дрехи, артикули и аксесоари, козметика, бельо, бижута, обувки, очила и др., както и в Carrefour в Mall Galleria Burgas. Единственото условие е клиентът да е закупил продукти на стойност поне 25 лева на една касова бележка. Например, ако сумата на покупката е 30 лева, клиентът плаща 25, а останалите 5 се доплащат с ваучера. Предварително ваучерите трябва да се подпечатат на бюро “Информация” в сградата. Един ваучер може да се използва само за една касова бележка. Един клиент може да използва неограничен брой ваучери.
Кампанията стартира в Galleria Burgas преди няколко дни и ще приключи на 20 октомври. Общата инвестиция в проекта е 30 000 лева. Проектът е изцяло финансиран от бургаския мол. Чрез него търговско-развлекателният център поставя силен старт на есенния шопинг сезон, с цел да увеличи оборотите в търговските обекти, подпомагайки своите наематели. Ползата за потребителите е очевидна и дава допълнителни предимства за шопинг при атрактивни условия.
 


Няма коментари:

Публикуване на коментар