Translate

понеделник, 13 юни 2011 г.

11-тия Научен конгрес на Българския зъболекарски съюз ще се проведе в Бургас

от 17 до 19 юни 2011 г..Участие в него ще вземат над 800 зъболекари, дентални дилъри, наши и чужди лектори, които ще обсъждат важни въпроси на денталното здраве, свързани с амалгамата, с имплантите, с лазерната терапия и др. новости в областта на денталната медицина
VIP лекторът на конгреса -  проф. Нермин Ямалик от Турция ще изнесе лекции върху това „Как лекарите по дентална медицина могат да допринесат за общото здравословно състояние и доброто физическо състояние на своите пациенти” и „Диагностични проблеми в пародонтологията”.  

Международно признатият италиански лектор д-р Алдо Касти ще запознае българските си колеги с 25-годишния си опит в областта на имплантологията, костната регенерация и използването на биоматериали. Проф. д-р Георг Майер от Германия ще акцентира в презентацияута си върху последните проучвания,  свързани с микробиологични, алергологични, имунологични и други проблеми при използването на амалгама, злато, композити и керамика в денталната медицина.

Лектори на конгреса ще са още водещи специалисти от, Холандия , Израел, Румъния, Сърбия и България, които ще запознаят българските си колеги с последните новости в имплантологията и лазерите в денталната медицина, както с и нововъведения в лечението на детските зъби.
На 17 юни, в рамките на конгреса ще бъде организиран  теоретическо- практически курс по имплантология.
По време на конгреса ще се състои традиционната съпътстваща голяма Дентална медицинска изложба. В нея ще участват над 50 изложители, които ще представят най-новото в денталната техника, технологии и материали. В постерната секция ще бъдат представени научните достижения на български лекари по дентална медицина и преподаватели от факултетите в София, Пловдив и Варна.  

Няма коментари:

Публикуване на коментар