Translate

петък, 1 октомври 2010 г.

Невероятна иновация навлезе на българския пазар

От близо месеци и половина в аптечната мрежа у нас, като медицинско изделие, се продава пастата Sensodyne Бързо Действие, която едновременно навлезе в България и в Европа.
Особено за чувствителни зъби, тя е единственото решение, съобщи д-р Венета Павлова, уважаван стоматолог специалист със сериозна практика в София.
Цялата гама на пастите Sensodyne, клинично изпитани и препоръчвани от стоматолозите в цял свят, е специално разработена за чувствителни зъби.
Sensodyne Бързо Действие осигурява продължително и ефикасно облекчаване на болката при чувствителните зъби, защитава ги от образуването на кариес, и заздравява зъбния емайл. С нея болката спира за 1 минута. За осигуряване на дълготрайна защита, и като ежедневна грижа за оралното здраве, при чувствителност на зъбите е препоръчително пастата да се използва два пъти дневно. Тя освен, че запълва дентиновите каналчета и образува защитен слой, около зъба, предпазвайки го от дразнещи стимули (като храната и напитките), но с нея се извършва и добра кариес профилактика, тъй като новият продукт съдържа и флуор.
Sensodyne Бързо Действие притежава всички желани качества на най-добрите пасти за зъби, включително цялостна защита, отлично почистване и чувство на свежест. При ежедневно четкане на зъбите Sensodyne Бързо Действие изгражда дълготрайна защита, способна да устои дори на силни киселинни въздействия.
Д-р Павлова, сподели още, че със свои пациенти е тествала действието на Sensodyne Бързо Действие и резултатите показват, че часове след локално натриване, в рамките на 60 секунди, с пастата в зоната на чувствителност не се усеща болка дори и когато зъбите са изложени на киселинно въздействие.
У нас всеки трети българин страда от чувствителни зъби т. е. изпитва остра болка, когато консумира топли или студени храни и напитки, пие цитрусови или газирани сокове. Някои дори усещат кратка болка при вдишване на студен въздух или дори само при допир с четка за зъби. Сега тези хора ползвайки новата паста Sensodyne Бързо Действие вече спокойно могат да консумира топли или студени напитки, плодови сокове, газирани напитки, без да чувства никаква болка. Пастата е препоръчителна за деца над 12 год. възраст. Тя е подходяща също така и при избелване на зъбите.
При Sensodyne Бързо Действие казано накратко новото е в самата формула и пастата:
         Доказано води до дълготрайно облекчаване при четкане на зъбите два пъти дневно;
         Образува дълбоко, киселинно-устойчиво запълване на дентиновите каналчета;
         Запушването е устойчиво на 10-минутна киселинна атака;
         Съдържа флуорид;
         Повлиява върху възпалението на венците и натрупването на плака.

Няма коментари:

Публикуване на коментар