Translate

сряда, 29 септември 2010 г.

Ние българите сме странна пасмина

Когато чета публикуваното т. е. написаното по форумите направо ме хваща срам. Ние винаги сме склонни да видим сламката като греда, но в чуждото, не в своето собствено око.
Анонимността , колко много се заблуждават невежите относно нея, в интернет сякаш дава крила на хора и то с претенции за образование, за  професионално израстване и просперитет.
Просто сме микроскопично жалки  в макрокосмоса и е време да се поучим от циганите, които като щит застават единни само ако някой дръзне дори словестно да ги обиди. А ние сме готови да залеем с помия всеки, който не разсъждава като нас.
За всички на властови постове просто ми е жал, защото както каза днес проф. Анна-Мария Борисова, че тя е заложник на финансовото министерство и по-точно на един човек-мистър Фликс така и те са изпълнители на нечии други желания, виждания и стремежи.
За хората и то тези обикновените, за тези, които късат от мизерните си пенсии за да пуснат есемес, трогнати от нечия тъжна и тежка събда, мога само да кажа-Бог да ги пази и тях, а и мен!
Защото   писна ми от много неща, но както казва великолепната Васа Ганчева-за това друг път1

1 коментар: