Translate

петък, 11 май 2018 г.

Lenovo и Disney добавят нов мултиплейър режим в Star Wars: Jedi Challenges


Местен мултиплейър режим за лазерни мечове е наличен сега като безплатна актуализация в приложението

За първи път в апликацията "Междузвездни войни” е добавен нов мултиплейър режим - Jedi Challenge. Феновете на култовата сага могат да се борят помежду си в най-новото разширение на функцията за добавената реалност (AR) от Lenovo (HKSE: 992) и (ADR: LNVGY) и Disney. Актуализациятa, озаглавена Lightsaber Versus Mode, е втората безплатна след пускането на продукта през ноември 2017 г. Lightsaber Versus Mode е налице в приложението Star Wars: Jedi Challenges, което може да се изтегля безплатно от App Store® и Google Play™.
Първото по рода си Start Wars: Jedi Challenge позволява на играчите да се обучават като джедаи, борейки се срещу легендарните злодеи от тъмната страна като Кайло Рен и Дарт Вейдър в AR. Огромното търсене от феновете доведе до създаването на новия режим за мултиплейър. Той позволява на двама играчи - всеки от тях оборудван с хедсет Lenovo Mirage™ AR, контролер за лазерен меч, проследяващ сигнал и съвместим смартфон1, да се водят AR битки с лазерни мечове, докато се намират в една и съща стая. По този начин за първи път двама играчи могат да играят едновременно, като виждат лазерния меч на другия в AR.
"Иновацията и развитието въз основа на обратна връзка от клиентите е голяма част от това, което прави продуктите на Lenovo различни и по-добри", каза Джеф Мередит, старши вицепрезидент и генерален мениджър на Lenovo Consumer Computers и Smart Devices. "Едни от най-популярните желания на феновете след стартирането на Star Wars: Jedi Challenges, е да се даде възможност за местен мултиплейър режим за феновете да водят дуел  помежду си в битки с лазерни мечове. Радваме се да продължим да си сътрудничим с Disney, за да изпълним желанията на феновете, като тестваме границите на добавената реалност. Въвеждането на Lightsaber Versus Mode е още една стъпка в нашето пътуване до предлагането на единствено по рода си, поглъщащо изживяване, постигнато чрез AR.“
В режим Lightsaber Versus играчите се ръководят от визуални знаци, показващи кога и къде да блокират, отдръпват и удрят. Когато играчите продължават напред, степента на трудност се увеличава, докато единият играч не победи. Всеки играч трябва да изтегли последната версия на Star Wars: Jedi Challenges приложението2 на съвместим смартфон1 с достъп до същата Wi-Fi мрежа.
“Нашата цел е да обогатим преживяванията за феновете по нов и различен начин. Star Wars Jedi Challenge ни дава тази възможност“, казва Кайл Лафлин, старши вицепрезидент на Games and Interactive Experiences, Disney Parks, Experiences & Consumer Products. "Глобалният успех на продукта ни окуражава да дадем на играчите още по-автентични „Междузвездни войни“ моменти и ние с нетърпение очакваме да продължим да подобряваме и разширяваме геймплея”.
--------
Star Wars: Jedi Challenges доставя емблематичните преживявания на "Междузвездни войни" с помощта на хедсет Lenovo Mirage AR, контролер на лазерен меч, вдъхновен от този на Рей в „Междузвездни войни: Последният джедай“, проследяващ сигнал, и съвместим смартфон1. Като предлага повече от 30 часа поглъщащо съдържание на много нива, Star Wars: Jedi Challenges притежава три режима на игра, които играчите трябва да овладеят преди да станат джедаи:
     Дуели с лазерни мечове: Усъвършенствайте уменията си с лазерен меч, като се изправите пред някои от най-опасните злодеи, които тъмната страна може да предложи - от Кило Рен до Дарт Вейдър и др. Или премерете сили в новия Lightsaber Versus Mode заедно с ваш приятел.
     Стратегическа борба: Командвай въоръжени сили срещу врагове в мащабни легендарни войни.
     Холошах: Надхитрете опонентите си в решителна игра на концентрация и стратегия в любимата настолна игра на „Междузвездни войни“, която за първи път се появи в „Епизод IV - Нова надежда”.
Мултиплейър режим е второто разширение на оригинала и предлага безкрайни часове динамичен геймплей за двама. Star Wars: Jedi Challenges също съдържа и по-ранното разширение на съдържанието, вдъхновено от "Междузвездни войни: Последният джедай", включително нов двубой с лазерни мечове срещу двама преториански гвардейци. В него има също и  три допълнителни нива на „Стратегическа борба“, състоящи се на минералната планета Крейт, както и  Поргове и др.
Цени и наличност
Star Wars: Jedi Challenges можете да намерите на www.jedichallenges.com Приложението Star Wars: Jedi Challenges може свободно да се изтегля от App Store и Google Play.



Няма коментари:

Публикуване на коментар