Translate

сряда, 7 май 2014 г.

Mascota и D-Trax с нов съвместен проект

Полицаи и заредени пистолети, момче и момиче, тичащи с пълна сила из тесни улички, след като са обрали бижутериен магазин и са оставили продавача да лежи в безсъзнание. Успешно пласиране на откраднато бижу на баровец, собственик на клуб. Щракване на белезници. Младежът е арестуван, а девойката остава сама със спомените за него, за нея, за тях двамата. До мига, в който сълзите й не са прекъснати от звука на наближаващ към нея автомобил... Какво ли не си готов да направиш в името на любовта! Това не е сценарий на поредна холивудска продукция, снимана на софийска земя, нито пък 8435-и епизод на сапунена опера, а кадри от новото видео на диджеите Mascota и D-Trax.
След дебютното си парче “Under my Skin” най-добрият български диджей за 2012 г. този път работи в сътрудничество с един от най-успешните млади продуценти на електронна музика у нас -  D-Trax. Съвместните им усилия раждат сингъла “Infected”.
Идеята и реализацията на видеото са дело на творческия тандем Русен Минчев и Габриела Минева (Gold Grippin). Главните действащи лица в него са младите актьори Антонио Вътев (момчето) и Златина Никифорова (момичето), които влизат в ролята на крадците. Бижутерът е изигран от караоке диджеят Иван Тодоров, Пламен Маринов пък е собственикът на клуба.
“Когато чухме “Infected” за първи път, решихме да експериментираме и да направим  видео, което да е по-различно от обичайните имиджови клипове и да наблегнем на сценария”, споделят създателите на видеото. “Искахме да избягаме от тривиалните клипове, които илюстрират текста. Вокалът е  мелодичен, докато аранжиментът е по-динамичен. Стилът е в модерния напоследък deep house”, добавят на свой ред Mascota и D-Trax.
Промоцията на видеото ще бъде на 8 май в Bedroom Premium club.
Проектът е осъществен със съдействието на: Champagne Gardet и Könige Records. 
Тук можете да видите трейлъра: https://www.youtube.com/watch?v=y65WzKVkyW0

 


Няма коментари:

Публикуване на коментар