Translate

вторник, 9 юли 2024 г.

В плен на Агент 007 всяка неделя по KINO NOVA

Зрителите ще се впуснат в приключенията на Джеймс Бонд от 7 юли

 

 

Шпионски авантюри и опасни преследвания превзеха KINO NOVA от 7 юли с всички филми от поредицата за Агент 007. Всяка неделя от 21:00 ч. публиката ще може да се наслади на екшън вселената на Джеймс Бонд. В първите седем седмици зрителите ще видят култови ленти с участието на един от най-емблематичните актьори, влизали в тази роля – Шон Конъри. Началото на шпионските недели в ефира на KINO NOVA постави „Доктор Но“ на 7 юли в 21:00 ч. През юли и август предстоят още опасни приключения в Ямайка, Русия, Англия, Япония и Африка с класиките „От Русия с любов“, „Операция Мълния“, „Голдфингър“, „Човек живее само два пъти“, „Диамантите са вечни“ и „Никога не казвай никога“.

Единственият филм за култовия таен агент с актьора Джордж Лейзънби „В служба на Нейно величество“ от 1969г. ще бъде излъчен на 25 август. Актьорът влиза в ролята на 007 с изключителна увереност и неоспорима харизма, като дори намира време за любов с красивата и съблазнителна Трейси Ди Виченцо /Даяна Риг/, докато опитва да спре неуловимия главатар на „Спектър“ Ернст Блофелд /Тели Савалас/.

Щафетата в екшън поредицата през есента ще поеме Роджър Мур, който носи титлата за най-много филми в ролята на британския шпионин. Всяка неделя от 1 септември до 13 октомври ще бъдат излъчени лентите: „Живей, а другите да умрат“, „Мъжът със златния пистолет“, „Шпионинът, който ме обичаше“, „Муунрейкър“, „Само за твоите очи“, „Октопуси“, „Изглед към Долината на смъртта“.

Следват превъплъщенията на Тимъти Далтън като Джеймс Бонд в последните два уикенда на октомври. В „Живи светлини“ той се изправя сам срещу КГБ и алчните за пари търговци на оръжие, сражава се с частните армии на наркобарони и избягва опасни терористи. В „Упълномощен да убива“ пък опитва да проникне в организацията на наркобарон, който е убил новата съпруга на приятеля му и го е оставил на косъм от смъртта.

През целия месец ноември като Агент 007 ще блесне Пиърс Броснан, който прекарва 7 години в емблематичната роля, донесла му световна слава. Холивудският актьор ще трябва да предотврати световна криза в „Златното око“, да се впусне в състезание с времето във „Винаги ще има утре“, да спре зла наследница на петролен магнат в „Само един свят не стига“ и да осуети пъклен план на полковник от Северна Корея в „Не умирай днес“.

Финал на кампанията през декември ще сложи най-дълго служилият по време Бонд – Даниел Крейг. Той ще гарантира голяма доза приключения в края на годината с рискована мисия в Мадагаскар в „Казино „Роял“, търсенето на истината ще продължи и в „Спектър на утехата“. В „007 координати: Скайфол“ шпионинът ще опита да елиминира заплаха, насочена към Британските разузнавателни служби, загадъчно послание ще отведе Бонд до вдовицата на мафиотски бос в „Спектър“, а „Смъртта може да почака“ ще го изпрати по следите на въоръжен с опасни нови технологии злодей в Ямайка.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар