Translate

събота, 18 ноември 2023 г.

LG WebOS 23 или как технологичната компания успява да даде решение за всяка нужда на потребителите си

 

 

Потребителите на LG Electronics /LG/ са в сигурни ръце, когато става въпрос за
забавления у дома и иновативни решения за персонализирани потребителски изживявания. L
G WebOS 23 предлага завладяващо пътешествие в бъдещето на интелигентните TV развлечения с безпроблемното съчетаване на иновации и удобство. Седнали сте на любимото си място, с дистанционно в ръка, потребителите могат да се потопят в свят, в който телевизорът не е просто екран, а портал към безкраен избор от възможности.

С WebOS 23 грижата за потребителя започва още с първите стъпки. С изключително лесна инсталация и възможност за връзка с LG ThinQ на смарт телефон, инсталирането на телевизора се превръща в синхронизирано решение, което се стреми да улесни ежедневието на потребителя, свързвайки всички уреди в дома лесно и бързо, на клик разстояние.

Новата версия на WebOS 23 има и няколко нови добавки към полезните функционалности, една от които е и Quick Cards – функция, която интуитивно организира работата на потребителите с техния телевизор. Quick Cards се намира в долната половина на екрана и се използва за групиране на определени функционалности на операционната система, правейки ги изключително лесно откриваеми. Приложението им може да се сравни с папки, в които са групирани най-важните функции, а за максимално улеснение потребителите могат да персонализират подредбата на картите, така че да позиционират най-важните за тях най-отпред. Картите включват Most Recent Resource /единствената с фиксирано място на екрана/, Home Office Applications /за всички, които искат да използват екрана на телевизора за работа/, Games /предложения за няколко приложения за игри: Geforce Now, Utomik, Blacknut, както и YouTube и Twitch/, Music /бърза връзка към Bluetooth и медийния плейър, Spotify, YouTube, Apple Music, Deezer и Tidal/, Home Hub /за всички IoT устройства – съдържа таблото за управление Home Dashboard, което свързва потребителите с всички свързани устройства/, и Sports /Sports Alert с възможност за избор между всички видове международни състезания/.

Най-новият ресурс държи потребителите в течение на най-новото съдържание, а приложенията за домашен офис превръщат телевизора в център за повишаване на продуктивността.

Интегрирането на спортни нотификации чрез Sport Alerts е още една функция, резултат от опита и познаването на потребителите, които LG трупа през годините. Безпроблемното навигиране между световните състезания е мечтата на всеки любител на спорта, а качеството на картината, което идва с LG ттелевизорите, само допринася за максималното потребителско изживяване, където собствениците на LG Smart TV не просто гледат спорт, а участват в действието.

Но това не е всичко. Благодарение на режим Always Ready, LG телевизорът може да се превърне още в часовник, художествена галерия или да работи активно за повишаване на настроението, превръщайки всекидневната в кинематографична сцена. А когато не се използва, той може да се превърне в говорител за смарт телефона, играейки ролята на аудио решение.

LG WebOS 23 не е просто платформа за смарт телевизори, а симфония от функции, хармонично съчетани в технология и забавление – истинско олицетворение на обновената в средата на 2023 визия на LG - „Sync to You, Open to All”. Тя

олицетворява нестихващата отдаденост на компанията към промяната на потребителското изживяване към уникалните предпочитания и начин на живот на всеки от клиентите си.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар