Translate

неделя, 12 ноември 2023 г.

Цветомир Иванов влиза в най-нестандартното студио на „Семейни войни“ в „С Рачков всичко е възможно“

Осем любими лица от ефира на NOVA стават част от шоуто тази неделя

 

 

В 20:00 часа по NOVA „С Рачков всичко е възможно“ ще посрещне любими лица от
култови предавания, сериали и формати на телевизията. Водещият Димитър Рачков ще изправи един срещу друг Николай Василковски, Цветомир Иванов – Цецо, Башар Рахал, Неда Спасова, Виктория Зайн, Борислав Захариев – Турбото, Моню Монев и Алекс Раева.

Осемте популярни личности ще се впуснат в интересни игри и ще покажат как се забавляват в нетипични ситуации. Димитър Рачков ще изпита различни способности на звездните си гости, а актьорският им талант и асоциативните умения ще впечатлят всички.

В играта „Ти, лети, лети“ във въздуха ще полетят водещият на Прогнозата за времето на NOVA Николай Василковски и Виктория Зайн, грабнала победата с половинката си Явор в четвъртия сезон на най-романтичното риалити „Един за друг“.  Кой от тях ще се представи по-добре?

Водещият на „Семейни войни“ Цветомир Иванов – Цецо пък ще влезе в най-нестандартното студио на популярното шоу. Именно „Лудата стая“ ще посрещне всички звезди, които ще отговарят на въпросите на Цецо под наклон от 22,5 градуса.

Кой ще се справи най-добре с лудите предизвикателства? Ще бъде ли поставен нов рекорд в някоя от игрите? Кой ще демонстрира най-голяма смелост? – вижте в новия епизод на „С Рачков всичко е възможно“ тази неделя по NOVA.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар