Translate

вторник, 4 април 2023 г.

12 различни проекта предизвикват стажантите в Lidl

До 15 май всички студенти могат да кандидатстват в стажантската програма на веригата
 
 
Как „Фурната на Lidl“ да бъде още по-атрактивна за клиентите?  Могат ли
психометричните тестове да се използват в подбора на персонала и как изглеждат търговските кампании през погледа на младите? Това са само част от общо 12-е проекта, по които ще работят тазгодишните стажанти на Lidl.
За четвърта поредна година компанията провежда своята стажантска програма. С нея тя дава възможност на младите хора да работят по конкретен бизнес казус и да видят на практика как работи успешният ритейл бизнес. До 15 май е крайният срок, до който всички студенти от страната и чужбина могат да кандидатстват на jobs.lidl.bg, като още при кандидатстването те посочват проекта, който им е най-интересен и по който биха искали да работят. Самият стаж ще се проведе от 3 юли до 31 август.
Освен по-голям избор от проекти, тази година програмата ще предложи и по-високо възнаграждение. Всеки месец в периода на стажа участниците ще получават 1000 лв. бруто, както и 200 лв. ваучери за храна. За да не пречи стажът на почивката, те ще имат 5 дни неплатен отпуск и един допълнителен ден отпуск за рожден ден, ако е в рамките на програмата.
Сред предимствата на стажа в Lidl са и различните видове обучения, които  ще подготвят участниците за предстоящите им задачи и бъдещото им професионално развитие. Планирани са обучения по управление на проекти, презентационни умения и възвращаемост на инвестициите, или т.нар. ROI /return on investment/. В допълнение всеки стажант ще премине и през въвеждащо обучение, съобразено с проекта, по който ще работи.
През цялото време младежите ще могат да разчитат на ментор, който ги напътства и им помага. На финала на програмата всеки стажант ще представи своя проект пред мениджмънта на компанията. А успешно представилите се имат реалния шанс да продължат развитието си в компанията и след това.
Повече за стажантската програма на Lidl можеш да научиш тук
 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар