Translate

събота, 26 февруари 2022 г.

Актьорите от премиерния филм „Ботев“ на гости в „Събота вечер с БНТ“

 

Деян Жеков и Ники Илиев ще разкажат повече за филма, броени дни преди премиерата му в кината. Музикалната изненада в студиото на късното вечерно шоу са поп сензацията Алма и рапърът Респект

 

 

Тази събота /26 февруари/, в 21:00 ч., гости на водещия Ники Станоев в  студиото на „Събота вечер с
БНТ“ са актьорите на от премиерния игрален филм „Ботев“.
Деян Жеков, който влиза в ролята на великия български революционер и Ники Илиев, в ролята на неговия убиец, ще разкрият повече за филма, броени дни преди премиерата му в кината на 3 март.

В шоуто Деян Жеков разкрива предизвикателствата пред това да изиграеш български национален герой, а Ники Илиев споделя завръща ли се родолюбието у българите.

“Ако човек не познава миналото си, няма как бъдещето му да бъде по-добро”, отбеляза Ники Илиев, отговаряйки на въпроса защо трябва да се правят повече филми за български национални герои. По думите му има ниша за български филми за исторически личности в чужбина.

Зрителите на „Събота вечер с БНТ“ ги очаква и сериозна музикална изненада. Поп сензацията Алма ще представи новия си клип “Close The Door”, а на финала ни очаква музикално-патриотична изненада от рапъра Респект.

Няма коментари:

Публикуване на коментар