Translate

петък, 31 декември 2021 г.

Най-желаните коледни подаръци отново са в университетска болница „Дева Мария“ в Бургас

 

Най-желаните подаръци отново пълнят коледните чорапи на университетска болница „Дева Мария“ в
Бургас. И тази година бебетата, родени в дните около Рождество Христово носят коледния дух със специалните си празнични тоалети, с които ще бъдат изписвани до края на годината. Традицията новородените да бъдат облечени като коледни подаръци продължава вече осем години в университетска болница „Дева Мария“. Дори и по време на пандемията, от отделението по неонатология не се отказаха да даряват коледно настроение на младите родители по този необичаен начин.

„Няма по-истинско коледно чудо от чудото на новия живот. Рождество Христово е символ на зараждащата се вяра и надежда за човечеството, това, което е и раждането на новия живот във всяко семейство. Това, че по време на най-светлите празници в годината майките са далеч от семействата си, не трябва да ги лишава от празнично настроение. Почти две години вече живеем в извънредна обстановка и са спрени свижданията в болниците, което прави болничния престой още по-труден за пациентите през празничните дни. И тази година ще се опитаме да им дадем
малко коледно настроение с питки с късмети и разбира се, с нашата страхотна традиция, с която сме известни в цяла България.“ коментират от болницата.

Университетска болница „Дева Мария“ Ви честити коледните и новогодишните празници и Ви желае здраве!

Най-желаните подаръци отново пълнят коледните чорапи на университетска болница „Дева Мария“ в Бургас. И тази година бебетата, родени в дните около Рождество Христово носят коледния дух със специалните си празнични тоалети, с които ще бъдат изписвани до края на годината. Традицията новородените да бъдат облечени като коледни подаръци продължава вече осем години в университетска болница „Дева Мария“. Дори и по време на пандемията, от отделението по неонатология не се отказаха да даряват коледно настроение на младите родители по този необичаен начин.

„Няма по-истинско коледно чудо от чудото на новия живот. Рождество Христово е символ на зараждащата се вяра и надежда за човечеството, това, което е и раждането на новия живот във всяко семейство. Това, че по време на най-светлите празници в годината майките са далеч от семействата си, не


трябва да ги лишава от празнично настроение. Почти две години вече живеем в извънредна обстановка и са спрени свижданията в болниците, което прави болничния престой още по-труден за пациентите през празничните дни. И тази година ще се опитаме да им дадем малко коледно настроение с питки с късмети и разбира се, с нашата страхотна традиция, с която сме известни в цяла България.“ коментират от болницата.


Няма коментари:

Публикуване на коментар