Translate

петък, 29 октомври 2021 г.

Коварна атака срещу връзката на Надя и Боян в “All Inclusive“

 

 

Твърде напрегнато става за връзката на Надя /Йоанна Начева/ и Боян /Димитър Живков/ в следващия епизод на „All Inclusive” по NOVA. След изненадващата поява на бившата съпруга на бизнесмена – Екатерина /Маринела Ангелова/, проблемите за двамата влюбени тепърва започват. Романтичната им ваканция на морето е трън в очите на Катя, но тя се успокоява с мисълта, че най-вероятно взаимоотношенията им няма да имат никакво бъдеще и дори е способна да го докаже. Дали ще се окаже права, че връзката на Боян с младото момиче е поредната му краткотрайна забежка и какъв неочакван обрат е готова да предизвика заради своята ревност?

Хванал приятеля си и съдружник в издънка, Емил /Явор Борисов/ все още не може да повярва, че Парушев /Петър Калчев/ е способен на такова предателство. Емо не е толкова разочарован от това, че Йордан крие тайната си любовна авантюра с Марина /Яна Огнянова/, колкото от факта, че предава приятелството им и предава техния общ бизнес. Осъзнал кой снася информация на най-големия им враг, Емил решава да отговори подобаващо на удара. Какво точно е намислил и как ще се отрази коварният му план в битката между двата конкурентни бара на плажа?

Нови приключения очакват веселата детска банда на Сашко /Силвестър Велячки/, Стефани /Дебора Жечева/ и Преслав /Виктор Попов/. От няколко дни делфинът, привлякъл вниманието на малчуганите, не може да бъде забелязан никъде и те са силно обезпокоени. Хлапетата започват свое собствено разследване и, без да искат, се забъркват в мистериозна история. Какво ще открият малките следователи и докъде ще ги доведе тяхното любопитство, ще стане ясно този петък от 20:00 ч. по NOVA. 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар