Translate

сряда, 28 април 2021 г.

NIVEA HYDRA SKIN EFFECT отключва потенциала за красива кожа

Новата серия на марка номер 1 в грижа за кожата е заредена със 100% чист хиалурон

 

 

Вдъхновени от ежедневието на съвременната предприемчива жена, експертният екип на NIVEA създава
новата серия грижа за лице HYDRA Skin Effect. С помощта на високото съдържание на чист хиалурон /
HA/, тя помага на кожата да отключи своя вътрешен потенциал и да изглежда ослепително. Резултатът е интензивна хидратация и до 3 пъти по-високи нива на хиалурон в кожата.

Често, за да разгърнат възможностите си, жените имат нужда от подходящ старт. Така е и с кожата на лицето – за да изглежда добре, тя има нужда от правилната грижа. NIVEA HYDRA Skin Effect отговаря напълно на нейните нужди. Зареждайки я с така необходимата дълготрайна влага, тя е видимо по-гладка и мека. Чистият хиалурон има и допълнителен ефект, защото подпомага естествения му синтез в кожата. Той е неизменна част от състава на всеки един от продуктите в серията, осигурявайки надеждна грижа във всяка стъпка от ежедневната рутина.

Мицеларната вода NIVEA HYDRA е идеалният почистващ продукт за всекидневна употреба. Деликатната й формула позволява нежното отстраняване на грим, а чистият хиалурон хидратира кожата, като я оставя по-мека и подхранена.

Мицеларният измиващ гел NIVEA HYDRA почиства без да изсушава благодарение на богато наситения с хиалурон състав. С помощта на мицеларните частици, продуктът безпроблемно отстранява всякакви остатъци от грим и замърсявания по повърхността на кожата, а едновременно с това радва сетивата с приятен аромат.

Серум бустерът NIVEA HYDRA представлява маска без отмиване за интензивна хидратация до 72 часа.
Серумът има 2 пъти повече чист хиалурон в състава си, който зарежда клетките с влага отвътре. Той спомага изглаждането на тена и прави кожата по-еластична и плътна.

Дневният крем-гел NIVEA HYDRA поддържа нивата на хидратация на кожата през целия ден. Той има високо съдържание на чист хиалурон и стимулира допълнителното му производство. Това кара кожата да изглежда по-гладка, здрава и заредена с необходимата хидратация до 72 часа.

Ампулите за 7-дневна терапия NIVEA HYDRA са магическото допълнение и перфектен завършек на серията HYDRA. Те идват на помощ в моментите, когато кожата
има нужда от допълнителна хидратация. Само за седмица те връщат блясъка и свежия вид на лицето. Леката формула попива за секунди, а приятният аромат действа освежаващо на сетивата.

Използвани заедно, продуктите от серията се допълват взаимно и осигуряват оптимален резултат. С прилагането им в ежедневната си хидратираща рутина, съвременната жена осигурява дълготрайна грижа за кожата си и свободата да се отдаде на ежедневните си задължения.

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар